Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nincs aki megtóóójja hátulról egyedül meg nem tudnám hülye kérdés de be lehet egyáltalán tolni egy motort?
Mától a Kawasaki KX emen digitális műszerfal van amely az időt mutatja és köridőt mér

Igen egy digitális órát raktam fel
Tóljátok be
ahoy
a haya 15-ig van kivonva...Apjuk motorjával garázdálkodom ha beindul persze
Biztos valaki rátüsszentett a monitorra

Aszonted, csak 5-én lesz újra forgalombahelyezve a busa. Vagy szintén van Babettád? Én azzal "verettem" tegnap.

Cimbik mentek endurózni, ahhoz tökjó idő van... csak nekem még mindig hiányzik 2 db szimmering a motorba
ma én is tüsszögök pedig becsszóóó hogy nem henteregtem kint
most töltöm az akksit,nem csináltam még soha ilyet de egyszer túl kell esni rajta...csak hogy ne kelljen ezzel tökölni ha mégis motorozós idő lenne délután
Nem szeretem, csak rumosmézes tea formájában. Muszály, mert tiszta nyúlbéla lettem, hetek óta fáj a fejem meg a torkom. Remélem, lassan én is csavarom a gázt és majd az segít
ma sem lesz motorozás elmentem kocsit mosni meg volt egy kis dolgom,de majd megfagytam csak bentről van jó idő
korán reggel rumot?
Helló bébi
Most épp teázom. Abban meg rum van
Sziasztok 11 30 kor irány öskü motorozni!
Cső! Tegnap betámadtak az ílyászok a "pályán", nem voltatok ott már akkor? Mongyák hogy kiraktak szögesdeszkákat a nádasba meg környékére, meg ugattak hogy szétbasszuk a menedékházukat
'GGelt...

Nikknek:
"A sörben szabadság van, a borban bölcsesség. A vízben pedig baktériumok"

Éljenek a baktériumok
ébresztő gázora leolvasok jo az idő irány motorozni..
jaaah
örülök hogy jól érezted magad
még mindig pörgök
nagy buli volt....
apámmal csináltuk az egészet csak elvittük összeheggesztetni
úgy legyen
remélem töménytelen menyniségben