Sajnálattal olvastam ma egy válasz levelemet a motorshow1-es bandátol, hogy lehetséges az idei évben nem láthatjuk viszont magunkat a sport1 csatornáján. Ezt eddig olyan okok befolyásolják hogy Á.Pál a sorozat szervezője sajnos nem egyenlíti ki nekik a számlatartózását amit a összefoglalók készitéséért kéne fizetnie! :( Szomoruan olvastam ezeket a sorokat, mert nagyon jó volt visszanézni 1 hónappal késöbb az összefoglalókban az ismerős arcok kommentárjait és pályák, versenyek képeit a sport1-en! Sztem ezzel ti is igy vagytok :)
Olyan ötlet jutott eszembe ezeket a hireket olvasva, hogy ha nem lenne tényleg összefoglaló a versenyekről, a sorozat fő szervezője részéről, az egyes versenyek szervezői intézhetnének valami adást a saját versenyükről! Szerintem nekik is nagyon jó reklám lenne, illetve a verenyzők körében is nagy sikereknek örvendne ez a kezdeményezés :) Nem utolsó sorban a nem motorozó csak tv-t éppen néző Sport1 kedvelők körében is lehetne jobb irányokba terelni vele az enduró sport életét!
nekem van egy 300-as, veszel hozzá egy 200-ast összekötöd pár vascsővel szabadon, kiveszed az egyik oldali elsö kereket , és elhasználod mint oldalkocsis 500-as...
persze a két gázbowdent ne felejtsd el összekötni , és indulás elött mindkét motort berugni, és akkor megy a 2WD hajtás is..
Olyan ötlet jutott eszembe ezeket a hireket olvasva, hogy ha nem lenne tényleg összefoglaló a versenyekről, a sorozat fő szervezője részéről, az egyes versenyek szervezői intézhetnének valami adást a saját versenyükről! Szerintem nekik is nagyon jó reklám lenne, illetve a verenyzők körében is nagy sikereknek örvendne ez a kezdeményezés :) Nem utolsó sorban a nem motorozó csak tv-t éppen néző Sport1 kedvelők körében is lehetne jobb irányokba terelni vele az enduró sport életét!
hiába na, tudom hogy ZSENI vAGYOK...
persze a két gázbowdent ne felejtsd el összekötni , és indulás elött mindkét motort berugni, és akkor megy a 2WD hajtás is..