Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na BUMM
meghogy irigy vagyok mer beszélgettek 1másal? ne legyél már szánalmas...FELNŐT létedre...
Csika te értelmes egy ember lehetsz...jah hogy igazira nem telik jaah értem ... akkor tessék nyugodtan;)
'stét...
hármasban?
szia Zsu hát megjöttél?
Dugunk?Amúgy ,Szasz
Nem kell vele foglalkozni,Ő még a neten baszik,meg világ életébe ott is fog
jó estét
szerintem ez nem a "megbaszásról" szól...de szerintem nem kell senkinek magyarázkodnom
Csak keményen,hogy a fórumok oldalai is döngjenek
okéééé én benne vagyok
ha segítség kell hívd a 112-őt az a segélykérő
Mi meg akkor dugjunk tovább,úgyis írigykednek rá
mégvalami kisinas gondolkodj hogy mit irsz a hölgyekröl jo,ha eddig nemtünt volna fel családanyákrol beszélsz,kapjál a fejedhez.osz daszvi dannya juhhfeejj
akkor kérj tőle segítséget pl.msn-en,ott biztos észreveszi
Ki a pöcsöm vagy te arctalan Aki akar az segít,bánt,hogy veled nem állnak szóba?Má velem sem Rá se ránts,Döme meg lát amit akar,ha bajod van keresd meg.Ne te mond már meg ki mit csináljon egy fórumon okostojás,faszagyerek vagy ,tanulj inkább járjál iskolába,me felnőttként is ilyen írígy kutya leszel,bár az ilyenekből lesznek a legjobb spiclik.Na ,tarkarongy a paplan alá
de itt sokkal jobb de én nem haragszom
sztem meg ha itt tanácsot kért bárki valoszinü hogy kapott is a megfelelö hozzáértötöl azt meg má ne szabd meg senkinek hogy mit ir köszi
Hali! Már bocsássatok meg de ez a forum itt miről szól?arról hogy akinek vlm szüksége legyen valamire akkor kisegitség,ötleteket adjanak neki stbNEM arról hogy itt tárgyaljátok ki hogy kinek milyen volt a napja mibaja a gyerekének stb meg hogy ki hogy akarja megbaszni ezt 2-3 csajt aki ittvan ezen a forumon!17éves ésszel felérem... aki meg persze tudna segiteni(pl:Dome) az nemis bir mivel nemlátja ha valaki irna mer 2 percenként arról h ki mit csinál éppen stb ne vegye senkise sértésnek de már hallotam énis 1-2 embertől hogy nemlehet segitséget kérni ez miatt...ott az a rohadt msn v skype vagy tudja a tököm...Üdv
jo de utánna ne mond senkinek hogy tölem van