Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mert azt hitte hogy majd visítva futkosok fel-alá...vagy azt gondolta hogy gyorsan letolom a gatyát
És mindez miért volt jó annak aki betette a nadrágodba az egérkét
nyugi,nem ültem rá,nem mászott fel a nadrág szárán alul kimászott
Szegény kisegér
egeret,patkányt nem szeretem de nem irtózom tőle valamelyik nap melóban betettek a gatyámba egy egeret nem volt visítás csak szar érzés ahogy kaparászik a lábamon
na azt látom
Ja...képzeld ha lenne melléjük még vagy 500 egér, patkány, nyúl meg az Isten tudja mi...
ez az állítás honnan van?hmmm
én is fáradt vagyok,ma halálra szekáltak mindennel meg a sok hülyeségbe fáradtam bele
nincs jó kedvem , fáradt vagyok , és nem vagyok jól , tiszta dagadt a térdem ,és így végig állok áááááááááá
ma megvártalak
persze , amikor te mész ,én jövök
így is van otthon bőven cicc,kutya,igaz?
Jó, de egy gyógyszergyári laborban szerinted hány(száz) "gazdátlan" állat lehet? Képzeld el ha azt mind hazahozná
Zsu!Igen szótlan vagy.mi a baj?
tegnapelőtt éjjelre bevállaltam egy kutyát mert nem lehet felügyelet nélkül hagyni amíg nincs beállítva a gyógyszere.de nagy ritkaság hogy én ilyenbe belemegyek
Tiszta szerencse hogy Anyu munkahelyéről nem lehet csak úgy hazahozni az állatokat...különben nálunk is lakna egy csomó mindenféle
hogysmint Zsu?ezer éve nem beszéltünk
imádom ahogy a kecskék mindig le akarják rágni az ember ruhájáról a gombokat
na végre
mikor az állatkórházban kezdtem dolgozni(azannyát,az sem most volt...2001)úgy voltam vele hogy hazahoztam minden állatot aminek nem volt gazdija...aztán kicsit sok volt és szépen lassan leszoktam erről van egy kutyánk,egy cicánk és egy hörcsögünk,de ennyi éppen elég van egy csüngőhasú malackám is de őt nem hozom haza,melóban él a lovakkal

Anyám unokatestvérééknél vannak kecskék is...
jó estét mindenkinek!
jó estét !
Szerintem Te olyan vagy mint anyukám...ő is minden állatot szeret és legszívesebben befogadná az összeset...még jó hogy kicsi a kert, különben biztos lenne még lovunk is