szia.... néztem, hogy keresel ilyet de én is csak drágán tudok szerezni ...sajnos....
de ennyiért nem éri meg szerintem mert mondhatni nem mindíg könnyebb vele a kuplung sőt.....ha emiatt ruháznál be ne tedd.....
újabb crossgépeken a sima bowdenes kuplung ha jó sokkal könnyebb
enduroba használják ott az a nagy trükk , hogy mindíg egy ponton fog a kuplung...és nem kell bowdentcserélgetni
3 féle sisak, mindegyik kaphato ezűst és matt fekete szinben és mind méret szerint felrakva,egyenként
igy lesz az oldalon a kinált sisakokbol 35 db.. ezen besza..., behugy....
Power 1 2t 3200-ért? Hol élsz te, vagy ez egy autópálya melletti benzinkút, hogy ennyiért adod? Szóljál, ha lement az ára 2200 környékére, akkor veszek pár literrel...pff
Sziasztok.Zoozee-t keresem hori67 ajánlotta,hogy téged keresselek ebben a témában dr-z re szeretnék oljaos kuplungot tenni kérdéseim mennyivel lenne kezelhetőbb, puhább? és hogy mennyibe kerülne ez ? körülbelül
de ennyiért nem éri meg szerintem mert mondhatni nem mindíg könnyebb vele a kuplung sőt.....ha emiatt ruháznál be ne tedd.....
újabb crossgépeken a sima bowdenes kuplung ha jó sokkal könnyebb
enduroba használják ott az a nagy trükk , hogy mindíg egy ponton fog a kuplung...és nem kell bowdentcserélgetni
igy lesz az oldalon a kinált sisakokbol 35 db.. ezen besza..., behugy....
Alkatrész CR,KX, RM, YZ, TC, FC, 2008 45000 Ft
Magura Hymec komplett hidraulikus kupplung. Több típusra is felszerelhető.
Feladva: 2009-10-18
E-mail: palcsee@freemail.hu
Tel.: 70/363-0423
Kép ITT