Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te is a fiatal pasikra bux, mint a Zsu?
fiatal?
Mást nem tudok...buta vagyok, társalogni nem lehet velem, fiatal is vagyok azt se lehet velem...mi más marad? Hát az ivás
fogalmam sincs de biztos hogy nem jobb
Miért, fejen állva jobb berúgni?
minnyá vasabi lesz belőle
na már írni sem tudok..vakami=valami
úú,én egyszer ittam olyan bort ,1 pohártól azt hittem hogy fejreállok.az is vakami nagyapó-féle volt
húúú,mindjárt itatni akarsz? én csak egyvalakivel iszom innen de csak mert kb ugyanannyit bírunk
Ja...nekem az sokkal nagyobb buli...
Egyet eladtam tegnap Kemének Egyébként én már mondtam szerintem, hogy bármelyik fórumossal iszok egy...jóóóó párat, ha szól, hogy jön Bp-re. Van nagyon finom dióágyas pálinkám, névnapomra kaptam egy üveg Chivast, de tequila, sör, bor, pezsgő töménytelen mennyiségben megtalálható nálam. Ja és jövő héten hozok fel nagypapám borából is, nagyon jó anyag, csak kicsit erős, 18% körül van, de legalább ebben van szőlő
pedig a satyijaidat megnéztem volna szívesen mind a 6-ot
lövöldözősnek jobban örültél volna?
Senki, nem jöttetek De egy fickóval értekeztem, aki CR500-hoz vitt olajat
bulizós
Mármint bulizós vagy lövöldözős?
és ki találkozott Veled élőben?azt mondtad nemrég hogy majd ma lehet
Re GG elt! Voltam olajakat venni, mentem szinte nyitásra aztán már alig tudtak nekem 3 liter váltóolajat összekaparni...volt pörgés nagyon, az utcán állt a sor Ja meg kibaszottul másnapos vagyok, max 2 órát aludtam...este meg meló
bár meg kell kérdezni ronist,mikor óhajtja tartani a szvinger házibulit ahova megyek én is
mehetünk pont olyan hangulatom van ma
Akkor remélem egy pár RPG meg AK is jár hozzá...Manka, megyek veletek bulizni, jó?
Konkrétan
Pécsi Ildikó ronda egy jószág lett az biztos nemrég hol is néztem Dolly-t(akkor még Hungáriában énekelt),milyen jó nőci volt most nekem nagyon ronda
hát nem éppen