Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elő kell venni a tundrabugyit,nincs mese
tegnap hamar leléptél
haya nem tudna mert megfagyna
szia
jó reggelt,sziasztok.
dolgoztam a is de alig vártam hogy hazaérjek mert nagyon fáztam ha most motorra kéne ülnöm lehet becsurogna az a pisi
elég szomorú vagyok
elfogyott
jobbat,melegebbet
'GGelt...
jóreggelt
joo reggelt sziasztok
Legalább láccik, h próbáltam megoldást keresni
És ráadásul nem akarom megvárni, míg megint baj lesz... a vizslát én vittem dokihoz... csurom vér lett a kocsim belseje
Mondjuk ezt privátba kellett volna lerendezni, mert ez itt, így elég maradandó
ha baj lesz nem fogsz válogatni...én se tenném
Köszi. Bár én még mindig a mérgezés vagy az áramütés alkalmazása mellett vagyok. Remélem a Jóisten megbocsájtja nekem. Nem az állatnak akarok rosszat, csak a fiaimat megvédeni az esetleges következményektől
kispuskába csinálták és nem volt hangosabb mint a légpuska.
simán vitte le a mit kellett,,,,
amúgy mi az a 022-es ólom?
Ez se rossz... lőni nem mer még após se, pedig vadász... de lakott területen vagyunk...
írj egy levelet a jegyzőhöz és irasd alá a szomszédokkal ,,,,,mert ha van nyoma akkor ha legközelebb megtép valamit azonnal rendőrt kell hívni és elviszik!
022 es csökkentett töltetű,, ólom?
csendes és gyors
Azt nem hiszem, h sikerül... hörög rám, mint állat. Továbbá egy hete ki van kötve, mióta kicsinálta a vizslát... menjen a fene a közelébe
szoktasd magadhoz és vidd el kocsizni valami menhelyre
Sósav a szembébe? Valami gyorsan ölő mérget nem tudsz inkább... alapvetően kutyabarát vagyok... valszeg itt se az eb a bűnös, hanem az előző gazda... de sajna a szitu adott, a kutyát el kell tüntetnem valahogy, mert jön a tavasz és a fiaim ottkinn fognak jáccani