Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha semlegesíteni akarod a kutyát?! ez a legutolsó és kegyetlen
sósav meg fecskendő és a szemébe de ezt nem birod végig nézni,
iszonyú de megáll és belepusztul
ha törődnek vele nagyon hűséges és tökéletes egy gyerek mellé
Ja... és az idióta szomszédra nem lehet hatni... pedig az is lehet, h csak idő kérdése és őt is betámadja
ez egy statford bull,,a másik meg amerikaibulldog+stafi keverék!
de ha keverik a rotit meg a pittbullt na az hatalmas főleg ha kan.
ebben az a baj hogy az állatorvos nem tudja megmondani a fajtáját, ezért azt modja keverék!
ezért vettem én is ezt hogy ne keljen megint vívnom érte!
nekem pont azért van ez mert ettöl gyerek szeretőbb fajta nincs !
volt nekem szinte minden de mind megkapott ha csak ráléptem a lábukra,ezek soha
enyém a fiam kedvence és él hal azért hogy birkózzon a gyerekkel,de úgy fogja a gyereket hogy nem sok nyoma van inkább sokszor saját lábát harapja ha húzza a fiam!
arrol a kutyáról meg nem tudni hogy miként bántak vele ezért lehet hogy támad ha úgy érzi fenyegetve van!
Az az arc...!
A kutya maga is nagyobb, mint egy vizsla... brutális háromszög fejjel... állóra vágott fülekel. Ez itt a képen cirmoscica ahhoz képest
Na, ez frankó... a legkisebb fiam most múlt két éves... van miért aggódnom
nagy feje van vagy?...arányos a testel?
általában ezek nem bántanak embert ha igen akkor van a baj!
azt mondták nekem is hogy ha támad emberre akkor azzal nem szabad várni mert ott minden meg eshet!
párszor le kellett szednem másik kutyáról de nem ismer akkor semmit meg csak küzd!
azt azért jó tudni hogy csak úgy álíthatod meg ha már nem mozog az áldozat és ő felette áll és fog,,,,akkor lehet szétfeszíteni a száját
Ez nem ilyen... ennek sokkal durvább feje van. Megpróbálok róla kattintani egy fotót. Nem is tudom, ez eddig miért nem jutott eszembe
eszi a maccs
nekem is van a mai napig csak ezekben bízok meg!
az enyém csak más állatot nem tűrt meg,a perzsamacska ehetett egyedül vele mert a szukát sem engedte a tálhoz.
mostani meg alszik a maccsal
Ez úgy jött valahonnan.... soványan, véresen, kötéllel a nyakán. Mára megerősödött, mexokta a helyet...
Köszi... az a gáz, h nemtom igazán, milyen dög ez. Sőt, ők se. Azt se tudni, be van-e oltva. És az aggaszt, h rám morog, pedig hozzá se szóltam
szia ! nekem meg van ,de nagyon jól ki jön ,a cicámmal, a kis kutyával ,és minden embert nagyon szeret kis korától így nőt fel
szia nikk!
nekem is volt sztafim,voltak vele gondok mert nem tűrt meg állatot!
volt hogy feljelentettek érte,kijött a fő állatorvos meg a jegyző két rendőrrel megnézték a kutyát de az embert sosem bántott !
be kell jelenteni és kötelezik a tulajt hogy kenel ben kell tartania vagy csak szájkosárral engedhetik közterületre.ha ezt megszegi elkobozzák az ebet először ivartalanítsák ha nem változik elaltatják!
egyébként a napokban volt erröl szó az rtl en
stét
Azóta a sokkoló ott van a zsebemben... de hát nem ez a megoldás
elmentem nagy sándort nézni további szép estét.
Asszem én is, h az ilyenek csak kennelben tarthatók, de gondoltam hátha Te jobban tudod. Köszi a segíccségedet, meg Hayababának is, megpróbálom ezt az állatorvos vonalat... lehet beszélek még pár kisgyerekes szomszéddal, vagyunk páran, senkinek se hiányzik a balhé
sokan nincsenek vele tisztában hogy egy ilyen kutya mennyire durva sérűléseket tud okozni pár perc alatt, ha meg van a baj utána meg csodálkoznak nagy bután.
polgármesteri hivatalon ,állatorvoson keresztűl hassatok a szomszédra hogyha a kutyát meg akarja tartani akkor csinálja meg a keritését, vagy zárja egy kennelbe a kutyát,
Csakhogy a kerítés mellett van egy farakás, merthogy azzal fűtenek... és már annak a tetején is járt, onnan hörgött... egy ugrás és itt van
köszönöm az sms, hogy aggódtál értem ,jól esett