Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

első körben a szomszéd csinálja meg a saját keritését, hogy a kutya ne tudjon kijönni.
Akkor a szomszéd is meg volt szeppenve rendesen, de most már nem érdekli... pedig akkor a szemük láttára hosszú perceken keresztül húzta-vonta a vizslát, csóró kutya kapott rendesen
Ahogy megjelent az eb, valószínű, h ennek is ilyen lehetett az előélete. Bár a farka nincsen vágva... de nem bízom a dögben. Mondom, ha méterekre vagyok tőle, akkor is hörög rám
nálunk a rendelőben ilyen esetekben nincs vita...majdnem mindig el lesz altatva a kutya,persze ha tényleg indokolt.nem kockáztatják hogy mégegyszer előforduljon,a gazda sem akar magának mégtöbb gondot
Itt most épp a vizsla ment át. Azóta láncra verték a stafit, de nem merem a fiaimat egyedül kiengedni, hiszen az is jár mindenfelé, amekkora lyukak vanak a kerítésen
sajnos ha rád is morog akkor valoszinű bántották rendesen, sajnos az illegális kutyaviadalokban hatalmas pénz van a mai napig, hogy szakadna rájuk a kibaszott ég a sok cigány gecinek...

alapvetően a staffok csak más kutyákra szoktak veszélyesek lenni, emberre, nem támadnak, a gyerekeket pedig kimondottan birják, a hiedelemmel ellentétben a kutya támadásokat legnagyobb százalékban németjuhász kutyák követik el, de inkább csak falkában, a második helyen a rottweiler van...
segíííítséééég
Igazából a környék összes kutyája jön-megy mindenfelé. Senkit se zavart ez eddig. A vizsla is úgy ment át, mivel azt is zabáltatták eddig a szomszédok. Aztán a stafford kicibálta onnan a mezőre. És ez aggaszt, hogy az is átjár oda, ahol a fiaim játszanak
számlával lehet reklamálni...sőt ha nem jutnak dűlőre,fel is lehet jelenteni a gondatlan gazdit,hisz másokat is veszélyeztet ha a kutya ki tud jutni az udvarból
Köszi... eddig húszezerbe fáj anyósnak a vizsla, úgy szétkapta...
aludj jol kezek a paplan felett, ágytál az ágy mellett,,, hivj ha segitség kell.
Ja, és kan... meg csóró vizsla is az, amit elintézett... csúnyán elverte, bár azt nem láttam, csak én voltam a sofőr a dokihoz... még a tetőkárpit is véres lett a kocsiban
ja félreértettem szoval nem anyosodék fogadták örökbe hanem a szomszéd.

akkor az van amit Haya mond simán el lehet vitetni, bár csak akkor ha kűlterűleten csinálta a dolgot, ha az ő terűletére ment be az idegen kutya akkor ez nem működik sajna.
jó éjt
Köszi

Nos az eb úgy jött valahonnan... soványan, véresen, kötéllel a nyakában... szomszéd megsajnálta, befogadta... nemtom, h stafford-e, csak tipp. De ha lát a kerítés túloldaláról, már akkor hörög... aggaszt a dolog
ha kan kutya , és meg akarjátok tartani akkor egy kiheréléstöl talán megnyugszik , de sok joval nem akarlak kecsegtetni...

tudni kéne mennyi idős a kutya, mennyire van félre nevelve, sajnos a fajta jellemzője, hogy minden kutyában az ellenfelet látje, DE tudnod kell hogy a stafford általában emberre teljesen ártalmatlan , a gyerekeket meg kimondottan szokta kamázni, neki a kutyára indul be az ösztöne,,,,

de ez általánosság kéne a kutyát is látni, hogy viselkedik.
várjál!megyek én is
joo éjt mkinek sziasztok
áááá,én nem vagyok olyan
bejelentheted a Polgármesteri Hivatalban,de akár kihíhatsz állatorvost is jó pénzért hogy vizsgálja meg a kutyát és adjon szakvéleményt.az a lényeg hogy legyen rajta hogy agresszív és kiszámíthatatlan az eb ha ez megvan akkor már simán elveszik tőlük ha már szétszedett egy kutyát.
haya hogy feltételezed rolam hogy ilyenre gondolok
a szememet sem fogom megdörzsölni...már jártam úgy párszor volt ám vonyííítás
Szasztok! Bálint, lécci segíccs, ha tucc... vagy bárki mástól szívesen veszem... no nem anyagilag gondolom...

Anyósomék szomszéda befogadott egy olyan háromszögfejű, vágott fülű, harcikutya kinézetű, staffordshire szerű ebet pár hónapja. Többen mondtuk neki, h nem frankó az eb... Aztán múlt héten úgy elintézte após vizsláját, h a fülét vissza kellett varrni, egyik ujját meg amputálni. És a szomszédék ezek után se hajlandók semmit se kezdeni, azt se tudjuk, be van-e oltva az a dög. És nem igazán akarom megvárni, míg valamelyik fiamnak ugrik neki, hiszen anyósékhoz is átjár időnként. Mi a fenét tudunk tenni vajon?
nyugi,nem fogok bugyiba nyúkáni ha erre gondolsz vagyis csak tiszta kézzel