de van esélyed február közepéig asszem..de pontosan nézz utána/google/ ...hát kéne sportorvos gondolom meg licensz ......aztán már csak pénz pénz pénz.....
ja meg motor jól van na csak vicceltem ...
Nekem a mostanival (Thor Force) meg az előző egycsuklós Polisporttal is az (volt) a bajom hogy pont útban van a csuklórész mikor próbálnám térddel fogni a motort...most erre vagyok legjobban beindulva, mert oldalt laposabbnak tűnik, meg a 2csuklósok közül árban is ez a legjobb...és az Acerbis cuccai azért elég jók szoktak lenni...
ha én szeretnék idén versenyen indulni mondjuk egy crosson meg egy endurocrosson (semmi esély nincs rá csak érdekel) akkor év elején mit kell elintézni?
enyém lekopogom fasza lett ...már el is felejtettem de valamelyiknap órákig döglöttünk komáromban a melegvízbe és éreztem hogy volt ott valami ....de amúgy megszáradtam és jó....
viszont egy hete motorral az erdőben elakadtam egy drótkötélbe szerencsére nem a klasszikus nyaki sztori hanem egy nem látható villanyoszlopfeszítő kötél kivette a kezemből a kormányt és leestem fejjel egy pandalba a motor meg utánam ...naszóval fejjel leestem pár méterről és nem tudtam kigurulni mert ott volt az árok másik oldala és így egyik vállam megnyomódott cefetül.....aztán jól beflektoroztam magam mert este mentünk gokartozni ..de egész jó lett...kezdtem ezt is felejteni de jött a szilveszteri motorozás és nagyon megrángathattam mert kibaszottul fáj...időnként nyilall és olyan mintha kicsit nem lenne a helyén a forgó a vállamban...ezt leszámítva bizakodóan tekintek a jövőbe.....motorom jó ami még lényeges lehet ebből a szempontból.... még némi készpénz lenne fontos
tényleg jó film a leggyorsabb indián
crossos film a Supercross de ottis hozzáértő lehetet a gárda... 4Tből egyik pillanatról a másikra 2T lesz
meg van egy kémes film... hát ott sírni lenne kedve az embernek
motorral menekülnek 4T vel 2T hang van alatta amikor a strandon megy supermoto amikor ugrat cross
elmondom nektek én megnézem a motoros filmeket de nagyon kritikán alulik vannak belőlük....az első perctől kezdve hányás mind..szóval ami szar az szar
ami viszont nagyon teccett és nem gósztrájderesnitrósfaszság az a leggyorsabb indián című volt...aki nem látta nézze meg mindenképp....szerintem jó kis film és motoros is a szó jobbik értelmébe...
két komoly szakirodalmat nézhettek ...mondjuk a V A S meg nem is tudom mi volt még valami nagyon kutyageciszar motorosfilmpótló.....na azt ...ezért keveri mindenki a crossgépet a speedy-vel
én amondo vagyok hogy minden jóban csalodik egy kicsit az ember....hisz a gyári hibákat is tudatosn csinálják a gané tervezök hogy mégtöbb zsét tudjanak kiszipolyozi az emberekböl
ja meg csak olyanokkal engednék tervezni dolgokat akik legalább abban a szegmensben legalább eltöltöttek pár percet ahova rajzolnak...biztos vannak ilyenek is de rengeteg szar cucc születik így is..
hát röhögni fogsz naponta találkozik az ember ilyesmikkel mindenütt...
soxor eszembe jut meg szerintem nem csak nekem , hogy jóságostervezők mi a geciért veszik fel a nagy lovét?
rengetegszer használhatatlan szart rajzolnak meg láccik hogy meleg szobában papírra rajzolt dolgok sokesetben kint az erdőben nem úgy működnek mint azt akarták....
ja meg motor jól van na csak vicceltem ...
két motor kell