nekem ilyenem van 1helyen eltört és szar a szegecselése folyton szétesik volt h ec első körébnszétment úgy hogy a szegecs egész verseny alatt nyomta a térdemet nem volt túl kellemes azon kívül má csak a tépőzár részével van bajom mert oylan bő mitn az állat kb iylen fekete laci termetűekre tervezték
régebben volt ilyenem, ugyan igy elég hamar eltört, ha jol emlékszem az eggyik oldali egy sima szerelés közben letérdepléstöl tört el,
szerintem jobb az ufobol az egy csuklos többet bir és olcsobb is, mikor ez a kétcsuklos széttört utána olyat használtam.
nekem alpinestars van évek ota birja bár az eggyik oldala már meg van stoppolva gyorskötözövel, és már a gumis pántokat,meg a tépőzárakat is ujjra kellett varratni, viszont nekem szempont hogy beférjen alá a neoprén térdgép.
itt vagy?Sziszi már odarendelt a géphez Téged,de nekem sajna mennem kell dolgozni.majd este leszek,oks?Holnap megy vissza Apa dolgozni vége a jó világnak
régebben volt ilyenem, ugyan igy elég hamar eltört, ha jol emlékszem az eggyik oldali egy sima szerelés közben letérdepléstöl tört el,
szerintem jobb az ufobol az egy csuklos többet bir és olcsobb is, mikor ez a kétcsuklos széttört utána olyat használtam.
nekem alpinestars van évek ota birja bár az eggyik oldala már meg van stoppolva gyorskötözövel, és már a gumis pántokat,meg a tépőzárakat is ujjra kellett varratni, viszont nekem szempont hogy beférjen alá a neoprén térdgép.
Amúgy olom...
Bálintgazda, erről az UFO Full-Flex térdvédőről van valami tapasztalat ott felétek? Így képről egész jónak néz ki...
kávé ,cola mehet?