szia...még nem ....fél éves még csak....remélem húszezerért még egy évet kibír a kurva anyját....
nekem belül a térdnél a két csavart kellett kilőnöm belőle csúzlival mert szar helyen voltak és ahogy vezetnéd a motort a térdeddel a csontomba fúródtak a csavarok...azt elkúrták ...de megoldottam a problémát....
szewa ronis....ezek nagyon jól néznek ki ....szerintem nem is szarok...
volt nekem is olyan ufóm amiről indultunk....háááát kényelmesnek kényelmes volt egy évig kb...bírta is egy darabig de nekem is eltörött a közepe.....ami még hiba nyúltak a gumijai mint a szar ....de a legszarabb benne az az hogy bebolyhosodott a bélés kicsi apró golyók lettek mint a sörét és véresre nyomta a a combom és a térdemnél a lábam...általában az volt a szar hogy reggel elindultunk és nedvesedett aztán félúton száradt és mintha csiszolták volna a lábam....úgyhogy egy szemét és én még 13 ezerért vettem mikor bejött aznap... előtte volt két axo-m az úgy ahogy jó volt de szerintem keveset védett...most meg tavaly nyár óta van ez a nagy hosszú valamilyen magnéziumos zéró nevű felér a hónomaljáig ez egész jó kényelmes igaz a csavarokat ki kellett dobnom a csuklójából mert ez se emberlábra tervezték.....de összességében nagyon profi.....ja térdelni azt lehetetlen benne...például ha szerelni kell valamit a motoron és mellétérdelnél...na azt felejtsd el....még szerencse ktm-mem van aztán még nemkellett mellétérdelnem soha
nagyon mérges vagyok mikor minden szemetet milliókért sóznak szegény motorosokra...