Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja és hogyha elhalnak majd leköszürölöm azt is a picsába velem nem kúrnak ki ilyen esetben csak max 3 percet késik a rajt.....hamar eljár a kezem

nagyon mérges vagyok mikor minden szemetet milliókért sóznak szegény motorosokra...
ja és hogyha elhalnak majd leköszürölöm azt is a picsába velem nem kúrnak ki ilyen esetben csak max 3 percet késik a rajt.....hamar eljár a kezem

Be kell adni ujitásként és a nagy zsét felvenni érte
szia...még nem ....fél éves még csak....remélem húszezerért még egy évet kibír a kurva anyját....

nekem belül a térdnél a két csavart kellett kilőnöm belőle csúzlival mert szar helyen voltak és ahogy vezetnéd a motort a térdeddel a csontomba fúródtak a csavarok...azt elkúrták ...de megoldottam a problémát....
Hali,neked a fogaskerekek még nem haltak el benne.
Jó reggelt
ha tehetem elesek
zoli és mikor perecelsz?
szewa ronis....ezek nagyon jól néznek ki ....szerintem nem is szarok...

volt nekem is olyan ufóm amiről indultunk....háááát kényelmesnek kényelmes volt egy évig kb...bírta is egy darabig de nekem is eltörött a közepe.....ami még hiba nyúltak a gumijai mint a szar ....de a legszarabb benne az az hogy bebolyhosodott a bélés kicsi apró golyók lettek mint a sörét és véresre nyomta a a combom és a térdemnél a lábam...általában az volt a szar hogy reggel elindultunk és nedvesedett aztán félúton száradt és mintha csiszolták volna a lábam....úgyhogy egy szemét és én még 13 ezerért vettem mikor bejött aznap... előtte volt két axo-m az úgy ahogy jó volt de szerintem keveset védett...most meg tavaly nyár óta van ez a nagy hosszú valamilyen magnéziumos zéró nevű felér a hónomaljáig ez egész jó kényelmes igaz a csavarokat ki kellett dobnom a csuklójából mert ez se emberlábra tervezték.....de összességében nagyon profi.....ja térdelni azt lehetetlen benne...például ha szerelni kell valamit a motoron és mellétérdelnél...na azt felejtsd el....még szerencse ktm-mem van aztán még nemkellett mellétérdelnem soha
dichmáá sinesfim
vagy még ez tetszik... aluminiumos ez is..
Dani én most egy ilyenbe akarok beruházni, bár elötte még felprobálom hogy ugyis tetszik-e...
jo reggelt.

ma szezon nyito buli a Bánya-pályán, forro tea, forralt bor tűzes lányok tömeg sex, ilyesmi...
jók a fogaid laci
én meg megyek szánkozni a mátrába
nem a szomszédnak
reggelt! itt is van hó de nem vészes inkább a nulla fok zavar....az amitől kicsit rossz lesz ma motorozni
ezt kinek írtad?nekem?
msn?
én nem is vagyok olyan fenyegetős
ne fenyegess
na meglesem hogy mennek buszok Tatabányáról Fehérvárra,majd jövök ááám vissza