Hála istennek nem....de a bordó kocsi gazdája valószínűleg kicsit megijedt.... ..főleg, amikor belerobbant a légzsák az arcába...
A vicces, hogy szerencsétlen szerintem nem ment többet 50-nél...de tükörjég volt ott az út...
van kettő párom is ..nagyon jó csizma...első perctől kíváló kényelmes belsőcsizmás... stb...3 évet már elment nekem ez nem rossz a körülményekhez képest ..talán a talpa a lábtartónál hamarabb kopik még szerintem egyet elmegy most talpalás alatt az egyik..ill. ma még abba megyek(ronis hozott hozzá talpat ..talán 3500 ft volt ezresért rádobják más baja nincs)...de mostanit 47 ért vettem és ennyi léért nehéz ilyesmit venni ... de mint mindennek ennek is romlik a minősége biztos...bár én kifogtam lekopogom ....vennék ilyet megint
főleg ilyeneken rémülök hogy haverom alpinestars nincs talpa 3 hónap alatt ..98 ezer ért vette...lehet ő is kifogta de inkább nem kisérletezek ...vagy másik barátom együtt megyünk no feart vett hát háromszor ha volt a lábán és eltűntek a rugalmas összekötő részek róla ...az is volt vagy 50 pénz.......
szóval vennék mégegyszer ilyet...sőt veszek is...összesen hat csizmával volt dolgom....amúgy ha eccer esetleg lottó vagy gaerne vagy sidi...bár és mot röhögni fogsz a főnökömnek gazdámnak fél év alatt elmentek a csatok a gaernéről..de ez se mindennapos.....de ő módos
ja és idővel ez nem rogyik be mint az összes többi 50 ezer alatti szar belül a vádlid aljánál a boka fölött és megkeményszik és hiába jó lenne még a csimma de el kellett dobnom mert véres volt a lábam oldala...
4 fok van hasamra süt a nap(de legalább plusz)....ma nem lesznek sokan az erdőbe...........de muszály menni mert megint jó lesz
megbánnám ha nem mennék egésznyáron ezt vártuk hogy ne legyen por meg dögvész kánikula...hát itt van a jó körülmény .....na csőváz ......boldog új évet ha nem jönnék!
majd lefényképezem a meleget (na nem vásáry andrét hanem a szánsájnt
hát ha...