na csak szopom a faszt ...most itthoni 3 számológép újraxp-zése meg javítgatását csinálom a nagy ráérésembe ..a gyerekek jáccanak a fa alatt szóval rencergazda vagyok éppen és nem találok semmit ....szóval ezek még mindíg nem a kész csillárt mutatják
ja vágom ezért szertem jobban a 2t motorokat kevesebb forgó mozgó alkatrész van benne kevesebb hiba lehetőséggel de egy 525 ös v 530 vagy vmi ilyesmi gépet eccer lehet h beválalok ha nagy leszek meg sok pénzem lesz
képzeld dealerneten melóba találtam okosságot te motorodra ez nem is teljesen maszek alapon változtatott verzió .....jó mikor kihozták akkor még reszelhettek rajta....ebbe pusztultunk majdnem bele...
majd kimásolom és elküldöm....
például ez a hengermagasság is ami problémánk volt ...itt is összefotóztam a különbséget ....
a te motorodhoz ezt adták a ktm budapestnél neked
ne kívülre tedd az alátétet mert akkor innen nem látni de kb. 3-5 mm-rel nem a helyén fog futni a lánc....viszont belül vigyázz hogy pontos legyen az alátét szét ne kúrjon ott semmit ...tudod ott a szimeringfutógyűrű meg maga a szimmering is......
miért nem rax eredeti lánckereket 8-9 euro egy új...és akkor minden oké és esztergáltatni sem kell ....
bár ehhez nem eccerű az alkatrész de ..........
vettem előre lánckereket de van egy kis bibi. az olajos a régi,illeszkedik teljesen,a másik pedig nem,vékonyabb. orvosolhatom egy alátéttel? legyen ricnis az alátét?
ja a lámpáról igértem képet ...pill.
mikndjárt
majd kimásolom és elküldöm....
például ez a hengermagasság is ami problémánk volt ...itt is összefotóztam a különbséget ....
a te motorodhoz ezt adták a ktm budapestnél neked
ne kívülre tedd az alátétet mert akkor innen nem látni de kb. 3-5 mm-rel nem a helyén fog futni a lánc....viszont belül vigyázz hogy pontos legyen az alátét szét ne kúrjon ott semmit ...tudod ott a szimeringfutógyűrű meg maga a szimmering is......
miért nem rax eredeti lánckereket 8-9 euro egy új...és akkor minden oké és esztergáltatni sem kell ....
bár ehhez nem eccerű az alkatrész de ..........
tényleg gyurika hanyas az évjárata a lónak?
legközelebb viszek neked egomba cavintont !
szükséged van már rá mert öreg és szenilis vagy !
Na páááááááááááááááá