Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gondolom mind nagy endurós lehetett

de nem erőszak a disznótor....
erre rakjál gyertyát vaze!
sok helyről hallottam
de egy próbát megér
ki mondta ? hát akkor ne tegyél rá semmit ...

most ha crossoznék és mindennap mosnám a motort meg 2-3 hetente szétszedném a telót én se tennék rá harisnyát ...de védőt ami körbeér azt mindenképp.....

de a helyzet nem ez hanem endurózunk és az endurósport két nagy találmánya az évezredben az a telóharisnya és az alamíniumos kézvédő...

de nekem mindegy.....90 ért csináltak meg most két szárat mert az egyiken volt egy kavicspötty és akkor barátságbú megcsinálták a másikat
harisnyára nem azt mondják, hogy nem a legjobb?
jah és az átlakító?
leszedem az enyémről még jó....és neked adom a harisnyát majd egy két hét múlva.........enyémet lehet megtüsszenti havasi.....és már van új zoknim is rá....
majd nézek valamit
mekkora!
am télleg tegyé vmit a telok érdekében!
én itt az autos boltban vettem telo harisnyátrá...
nem nagy összeg
majd meghívlak egy csévi elágra
csak gondoltam...jótanács 5000 ft-ért
jah értem
hát ha jó maga a teló.... akkor próbáld meg valami védővel körbevenni ...csak arra gondoltam hogy nem tenném ki a telómat ilyen veszélynek a sziklás köves terepen....szóval harisnya meg rendes védőműanyag kéne rá szerintem.....mert nem olcsó dolog egy szár ha odapattintok egy kavicsot ....vagy ráakadsz egy sziklára vele,...de a szimeringed így is elmegy hetente a sárcseppektől is ha pl. rászárad ....
mit csináljak vele?
skyro valamit csinálj az első telóiddal ha endurózol vele mert ez így kutyusszar....ne a design legyen a legfontosabb....mondjuk azzal nem törődsz az láccik
ja ez most új helyszín ....újra kell bootolni az emberekben hogy ezt a helyszín erőltessük....
mégcsak 14-15 éve van ez a pezsgőbontás pilisnyergen.....de utánanézek ....ott voltam egy két alkalommal...ill. kéccer nem voltam jól van csak vicceltem háromszor
gyere el fotózni ...minden endurós ott szokott lenni 50 kilométeres körből...
ígéretesen hangzik
szerintem akkor ott összekanalazhattok
senki nem akarta eladni ....de eladta

tényleg lájtosba eccer eljöhetsz ...

sőt szilveszterkor szerintem a bágerbe lesz a 20 éve szokásos év végi enduró zárás.....leköltözött a pilisből.....

na szóval oda is lehet jönni kocsival ,motorral....lesz sütögetés meg baromkodás .....ahogy az szokott lenni mindíg....tavaly a fasszopó zöldek felvonultak erőlködni pilisnyeregre megint a jóindulatunkon múlott a tyúkszaros életük.........ilyenkor se férnek a bőrükbe a patkányok....de ennek is meglesz a böjtje mint mindennek az életben ....úgy hallottam ....

szóval báger szilveszter reggel 9-től....kaja pia szimfónia
remélem a szeméttelepen nem akarnak leszopni minket ...mert most az a felvonás kerül megrendezésre
igen-igen tömedékhez
tudom nálatok mi az a lájtos
nem akarom eladni a kx et
de oké
ja és ez volt nyomvonal enduróba...
ja vágom ha lemész akkor leérsz dorogra tömedékhez .....
vágom ez 3- 4 nyél ezerrel felfelé lefelé...szoktunk errejárni ...
van benne egy nagyobb felnikímélő kő a közepénél rossz helyen ....lefelé meg hajlamos nem megállni az ember ahol ilyen gazos ösvényszerűvel fejeződik be és odaszoktunk érkezni nyolcvannal és az utolsó 30-40 métert kicsússzuk egymás nyakába ahogy sikerül mert a gázt ugye senki nem akarj a elengedni...
valamikor skyro már el kell jönnöd velünk egy lájtosat....
lefelé durvábbnak tűnt
biztos régen motoroztam már
kérdezd meg a jankót vagy a bambót