most ha crossoznék és mindennap mosnám a motort meg 2-3 hetente szétszedném a telót én se tennék rá harisnyát ...de védőt ami körbeér azt mindenképp.....
de a helyzet nem ez hanem endurózunk és az endurósport két nagy találmánya az évezredben az a telóharisnya és az alamíniumos kézvédő...
de nekem mindegy.....90 ért csináltak meg most két szárat mert az egyiken volt egy kavicspötty és akkor barátságbú megcsinálták a másikat
leszedem az enyémről még jó....és neked adom a harisnyát majd egy két hét múlva.........enyémet lehet megtüsszenti havasi.....és már van új zoknim is rá....
hát ha jó maga a teló.... akkor próbáld meg valami védővel körbevenni ...csak arra gondoltam hogy nem tenném ki a telómat ilyen veszélynek a sziklás köves terepen....szóval harisnya meg rendes védőműanyag kéne rá szerintem.....mert nem olcsó dolog egy szár ha odapattintok egy kavicsot ....vagy ráakadsz egy sziklára vele,...de a szimeringed így is elmegy hetente a sárcseppektől is ha pl. rászárad ....
skyro valamit csinálj az első telóiddal ha endurózol vele mert ez így kutyusszar....ne a design legyen a legfontosabb....mondjuk azzal nem törődsz az láccik
mégcsak 14-15 éve van ez a pezsgőbontás pilisnyergen.....de utánanézek ....ott voltam egy két alkalommal...ill. kéccer nem voltam jól van csak vicceltem háromszor
sőt szilveszterkor szerintem a bágerbe lesz a 20 éve szokásos év végi enduró zárás.....leköltözött a pilisből.....
na szóval oda is lehet jönni kocsival ,motorral....lesz sütögetés meg baromkodás .....ahogy az szokott lenni mindíg....tavaly a fasszopó zöldek felvonultak erőlködni pilisnyeregre megint a jóindulatunkon múlott a tyúkszaros életük.........ilyenkor se férnek a bőrükbe a patkányok....de ennek is meglesz a böjtje mint mindennek az életben ....úgy hallottam ....
szóval báger szilveszter reggel 9-től....kaja pia szimfónia
remélem a szeméttelepen nem akarnak leszopni minket ...mert most az a felvonás kerül megrendezésre
ja vágom ha lemész akkor leérsz dorogra tömedékhez .....
vágom ez 3- 4 nyél ezerrel felfelé lefelé...szoktunk errejárni ...
van benne egy nagyobb felnikímélő kő a közepénél rossz helyen ....lefelé meg hajlamos nem megállni az ember ahol ilyen gazos ösvényszerűvel fejeződik be és odaszoktunk érkezni nyolcvannal és az utolsó 30-40 métert kicsússzuk egymás nyakába ahogy sikerül mert a gázt ugye senki nem akarj a elengedni...
valamikor skyro már el kell jönnöd velünk egy lájtosat....
de nem erőszak a disznótor....