Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én bemegyek a dokimhoz és megkérdi hány hétre írjon, de itt a fősulin már nem nagyon kell igazolást vinni...
Én még idén nem tanultam semmit De igy se állok éppenséggel rosszul szerencsére Te honnan szerválsz igazolást mindig? Én felmegyek most a dokihoz majd mindjárt jövök
Király dolog a felsőoktatás! Jóval kevesebbet kell járni, mint a középsuliba, igaz tanulni kicsit többet kell, de mindent összegezve jobb móka, mint a középsuli, mellette még melózgatni is lehet, ha tudsz/akarsz, amiből rengeteg italt meg benzint lehet venni
Halló
Én is kihagytam a mai iskolát! Undorom volt tőle meg van is
ugye ! én is mondtam neki , na azt itt van nesze , hát majd most , az asztal jön , ülni még tudok
így van ,de én még álmodozom , hogy miről ? hát a fehér hercegről
nem mondtad Janinak hogy öreg vagy már a térdepeléshez? a francnak van ilyen erőszakos férjed
tudom ,én is szoba fogságba voltam ,hú de szar
nekűnk vén öregeknek már csak a puszta sex marad, meg az egéész éjszakás orgiák, bezzeg a fiataloknak még ott van az álmodozás,,, de jo is az.....
Neked is jobbulást! Képzeld el így nem mehetek bulizni, nehogy még betegebb legyek, olyan rossz
jaja , jól be van dagadva ,alig tudok dolgozni , tudod rossz kislány voltam ,azt sokat térdepeltem
ez az öregség
ráment a térdedre,? rögtön térdre rogytál olyan térdeplősbe,?
jobbulást , és kitartást ,én már 1-hónapja benne vagyok , nekem meg a térdemre
hát persze de van amikor fiatalodok
Be vannak dugulva a kurva füleim is...múlt héten influenzás voltam, most meg úgy néz ki ráment a füleimre.
Az nem változtat a lényegen.

Meg fogsz bukni.
Kedden csak 1 órám van, fél2-kor kezdődik.
szeva Sutyi, mé nem vagy oskolába megbuksz wazze,
gondoltam hogy te is igy vagy vele...
Re GG elt!
sziasztok ,szép napot mindenkinek!

igen öregszel!
ezt sajnos nem igérhetem meg.
igazad van Dani, érzem én is hogy öregszem már nem megy a napi hat, a naponta háromnak is tudok örűlni,

meg igy öregen már nem gerjedek az egy fiu egy lányos hagyományos felállásra sem, már inkább csak az egész éjszakás swingeres orgiák hoznak lázba....

lehet hogy öregszem,?