Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne tedd tönkre 1 nap alatt!
Vastag fekete kormány, jobb oldalán gyújtástérkép kapcsolóval, régi idomokkal az 2006 os modell.
Ugyanez vékony kormánnyal , kapcsoló nélkül 2005 ös modell.
Dobj róla képet és infót, talán ismerem a gépet.
Annyi idősen sztem én is örülni fogok ha valamitől sikerül majd
Döme megkaptam a cuccokat köszönöm,
a veblapjukon 10 psi-re fujják a gumit ami 0,68 bár,

de a motocrossworld -os teszten azt irták hogy gond nélkűl használták 6 psi,-vel ami valoban 0,41 bár.

basszus tiszta álom lenne ha gond nélkűl lehetne járni a román sáros patakmedreket 0,4 bár-al,

asszem most elélveztem a gondolattol.
köszi.
morgen
'GGelt...
értem! akkor valószínű hogy amit néztünk az 2006-os csak 2007ben lett forgalomba helyezve és így akar "fiatalítani"a gépen! szétnézek majd a honlapotokon mert szükséges lenne pár alkatrész esetleg matrica ez+az!
egyenlőre köszönöm és majd még biztos fogok kérdezni
Golden!

Globe. . .
A legnagyobb átszabás a 2006-07 es évfordulón volt.
Azóta van a motorokon a jelenlegi dekor és idomzat.
És a gyárilag vastag kormány és a 2 térképes gyújtás is különbség a két modll között.
döme!
2005és 2007es EC 300között hol lehet találni különbséget? vagy még ugyan az a modell? vagy egy kis modellfrissitéses történetet tudsz írni?
köszi
felraktam a hebo kormányt amit még nyáron vettem remélem tovább rajta lesz mint a renthal(6hónap)
nem kérdeztél hülyeséget,
ha csak bele akarod önteni aszt benne tárolni mert a doboz kell másra hát tedd meg, de ennyi erővel egy kólás ügegben is tárolhatnád
Úgy pont 0,4 bar, ami Ronisnak meg is felel
Akkor rosszul emlékeztem és nem 0,6 hanem 6...
1 pound per square inch = 0.0689475729 bar, ami azt jelenti, hogy a 0,6 psi=0.041368bar, de ez kicsit lehetetlennek hangzik
Ezek az ökrök psi-ben számolnak, 0,6-ot írtak hogy annyival használták még és semmi gond nem volt. De hogy a 0,6 psi az hány bar, azt nem tudom
Persze.
Gyönyörű kérdés!