Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeva!
Szerintem az olyan motorokat helyből ott kell hagyni, amit így akar eladni a gazdi. Szerintem mindenki megpróbálja a legjobb állapotúra hozni a motorját amikor el akarja adni. Ha neki még ilyen problémái vannak, azzal csak valami komolyabb hibát akar fedezni.
"Nem jól van beállítva a power/karbi/gyújtás, csak gyertyát kell cserélni..." Ilyen dumát kibaszott sokat hallottam már. Ha CSAK ennyit kell csinálni, akkor miért nem csinálta már meg és nem kellene magyarázkodni

Egy tanács: Az ilyenenek ne higgy és keröld őket
azért kár bemenni
Re GG elt! Jó ez a keddi nap...fél 2-re kell bemennem és csak 3-ig van órám
sziasztok
Döme hogyne lehetne rajta utogyujtást állitani,akár még előgyujtást is állithat rajta, fog egy reszelöt és átreszeli a lukakat az alaplapon,,

nem sok értelme van DE LEHET,
pedig azzal csak nyertél volna ha elötte meglátogatod és beszélsz vele, de te tudod,
morgen
'GGelt amúgy...
Ezeken nem tudsz utógyújtást állítani, mert elektronikusan állít mindent.
A szelepeket viszont el tudják baszni.
Nem hiszem, hogy drágább a fenntartása mint egy hasonló 450 es 4t nek.
Az alkatrészek is hasonlóak, van ami olcsóbb, van ami drágább.
Az adatlapomon van telefonszám, ha gondolod, holnap csörögj és elmondom a dolgokat!
de édesek nagyon arik
na szevasztok, Ő itt Lilike
sziasztok
Ahoj Ronis!
Nem voltam most a hétvégén az emberednél birigli ügyben, mert most lett kész a sajátom egy fincsi karbonvázzal és egyenlőre megduplázott értékénél fogva marad ez az egy szuttyos tekerentyű.Bruhaha... ..........de találtam a tegnapi gyerekkori képedre egy ohne-photoshopos verziót.. ...Szerintem semmi közöm nemvolt a képhez.........csak találom őket.Hehehehe......
Wellness-muzsikus völgyed , hogy szuperál?Van még fa körülötte, vagy már mind a völgyben pihen?
Várok még mindig véleményeket
magának is meg mkinek
estét,
http://motor.hu/motor_vpage.js...

Illetve lenne ez még, de azt mondta, hogy szarul van beállítva a szelep meg a gyújtás és nagy az utógyújtás. Ez nagy gond? vagy lehet orvosolni? Mennyi lenne kb a szervíz? Köszönöm a segítségeket!
Sziasztok! Motorvásárlás előtt állok és gas-gasokon gondolkozok. Sajnos nincs tapasztalatom még a gas-okban ezért is fordultam hozzátok. Endurozni szeretnék de néha sm. A szervízigényességükről szeretnék érdeklődni? Mert én úgy hallottam, hogy nagyon szervizesek és drága hozzájuk az alkatrész. A válaszokat előre is köszönöm Különben egy FSE 450est néztem ki, 2005ös

Link: http://motor.hu/motor_vpage.js...
Jééé kire akadtam...
ktm?: mifélefajta? ménem berg 650?
Úgy vinném ahogy lehet, de akkor valamikor kiugrok, úgyis régen dumáltun, na meg kíváncsi vagyok a kicsire is