Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jaj de szép vagy álmaim hercege
hú de mocsok vagy tata áááá voltam plasztikai műtéten
ez pedig az eskűvői képem,
hát még unokám nincs hálaistennek ők lennének , de félek is tölűk állítólag az első ellésnél ,sok kis kutyák vannak
én is,
Halihó!
Ja, hát az alapján meg főleg nem hinném hogy helytálló a legszebb jelző..maximum a legráncosabb
szia ez nem igaz már raktam fel magamról képet
Köszi a tippet, utánajárok majd ennek is!
szép a százéves fogsora,valamint jo a stilusa,, csakis gyönyörű lehet,
Ezkéééész
Te, honnan tudod hogy legszebb?
1. ismered az összes 100éves fodrász csajszit a világon?
2. nem is láttunk még képet róla...
nem avval aludtam , hanem abban hát igen most mááá tudom
voltál a Petinél,?

a wellnes völgy tegnap széjjel forralta a motoromat meg a fejemet, szétkapta a hátso fékemet eltűnt belöle egy csap a fékkarnál és szétnyilott,de megcsináltam gigaerős gyorskötözövel,

a multkor csináltunk bele egy fenyős részen egy ujj feljárot, ma beprobáltuk a Levivel kb 20-szor mentűnk neki, abbol összesen nekem sikerűlt kétszer felmenni a csucsra, szoval nem egyszerű a hely,
hűjehűjehűje Fecco,
Szeva Ombre!
No mit reszeltél ma fitness-wellness kalandpark édvencsőri szájenszfikksön edísön hárdkór territóriumodban?Bruhaha ...
Vazze olyan Carbon vázat vettem, hogy csak na,ehunni csuda itt is van....vagy megint a sör beszél belőlem?
nagyon fasza volt
enyém ilyen volt, bár az jo régen volt 1999-2000-ben,

szerettem, bár igen jol látod a képeken az ott két gerinc gipsz, keresztcsont két felé 5. gerinc csigolya hat felé, vagy a 6. csigolya öt felé ezt sosem tudom megjegyezni,
jahh kérem aki bográccsal a fején alszik az ne is csodálkozzon hogy erős fejgörcsel ébred,

van egy jotanácsom erre, nem szabad otthon bulit rendezni mert ha tul jol sikerűl akkor nem lehet kidobni a vendégeket,
szépen néznék ki , ketten járókerettel
te bolondos , de jó ,hogy ilyen vagy mindig meg nevettetsz, pedig félek ,hogy kiesik a fogsorom
ma nyűgős vagyok, reggel 1/2 -3kor feküdtem le akkor mentek el a vendégek , bográcsozás , kararoké , és nagyon erős fej görccsel keltem,
látod erre még nem is gondoltam,
mindjárt megnézem,
nálunk ők a bűszke szűlök,