Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mit akarsz van ott még zsir ujj is 200 dolcsiért. kx 500
vegyél rá tunign rezót csolnokon van egy tag az vett az 500as kx ére egy fmf rezót nem kevés pénz volt de szép hangja van meg megy is mitn állat bár én nem vetem észre túl nagy külömbséget tunign rezó nélkül se ovlt gyenge
szerinted a horpadásokat kell kihúzni meg az össze vissza heggesztgetett részeket megcsinálni
meg tudja szépre csinálni?
talán még a www.ebay.com -on találsz,

de az se lessz olcso,
pincében heverő kx 500 rezo, szerintem legközelebb a holdon találsz hozzá,

talán van még az országban vagy 10 db. kx 500, abbol talán még vagy öt működik a többinek valami baja van,
motor nélkűl sajnos nem lehet 2t rezot normálisan illeszteni,

miért nem jo az neked ha azt rendbe teszi ami most van rajta,
ha valakinél tudsz gyári újat vagy sérülésmenteset netán neked hever 2 db a pincében ne titkold megveszem
igen tudod mondtam hogy van javítva meg horpaszgatva
hmm a motorkát is lekéne vinni gondolom a kipróbálás céljából meg a felfogatási pontok
az 500-as kx-re akarsz rezot,?
csinál ő mindenre rezot, minta kell neki meg a motor is kell hozzá, kb olyan 30 pénz körűl,de pontosat csak ö tud mondani,
helló ronis egyszer szóbakerült hogy valahol veszprém környékén van egy kipufogó csináló faszi a kx re szted tudna csinálni faszát?(rezót) és nem e tudod véletlenül hogy milyen árban dolgozik?
estét,
Hát komoly egy túra volt
Addig nem jutottunk amíg én elterveztem de jobb is így!Tokodaltáró feletti Dimbesdombos enduróösvényes részen motoroztunk egész tegnap délután(Gondolom akik odavalósiak tudják a hely pontos nevét) Azt ott le is táboroztunk éjszakára!Dorognál tankoltunk egész közel volt.ÁÁ mennyien motoroztak arrafelé egész nap jöttek mentek a motorosok.Szóval nagyon fasza hely,jól éreztük magunkat
PONTOSAN!:D ez volt a feltételezéééés mentünk kutyát venni Tatabányára...
benzinkutat megtaláltátok?
Máriahalom kemény hely
Szeva xlzx!
Téged láttalak egy zöld LOGO-val Máriahalmon?Ott voltunk motorokkal egy kocsma előtt nagyon néztél befelé Azt hitted már hogy Zoozee motorja áll ott mi
Ügyes...
jah megjöttem motorozásból
életem első bukása crosspályán
hát megadtam a módját
csipoba
szeva