Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nicsak a szomszéd srác, a falu másik végibő,
Az index nem kötelező, lámpa gyárilag is van, kis tükörrel meg nem ugathat bele senki.
Jo tisztába vagyok vele hol lakol Már csak az a baj hogy szar idő lessz!
Jó reggelt Neked is.
Megnéznék egyet tükrökkel, lámpákkal, rendszámmal...biztos nagyon viccesen nézne ki
szeva Tibi, én egész évben a balcsin vagyok, lubickolásra mindig kaphato vagyok, minden másnap esténként járunk kayakozni,

a nádasba,
Igen,tudtam aludni ,csak az éjszakai,nagyon durva viharra ébredtem fel.
Lehet rendszámozni, tudok is több rendszámos triált. . .
morgen,
Szia Viki.Remélem jol aludtál és nem voltak rémálmaid
Degenyaaaaa!
Szia Tibi!
Valami olyasmi, ja
Amugy sziasztok
Végre 1 jo vidi Kelemen Andriskárol
De ott akkor már minden mindegy lenne.
Triálnak gyanítom rendszáma sincs, úgyhogy ott szerintem az állva motorozás lenne a legkisebb gond
Akkot mit szólna a zsernyák egy triálhoz?
Azon nincs ülés!
Ez elég komoly.
Szia,kis Bicebócám!
Osztán méne
Másik fórumról:
"No figyuzzatok olyan történt velem amilyenről még nem is hallottam!
Megbüntettek 10rugóra a rend éber őrei,de nem ez a mutatvány hanem,hogy miért! Kéremszépen:ÁLLVA MOTOROZÁS.
Röviden: a déli órákban motorozok a fekete kabátomban (mondanom se kell milyen időjárás van a kabátban),gondoltam felállok jobban érjen a szél,mindez alsóbbrendű,kisforgalmú úton 80-nál,tisztességesen világítva jobbra húzódva.Egyszer mellémér az urh és villog dudál mutogat meg minden amit csak el tudsz képzelni.Behúzom a kuplungot kb.150m mulva látom egy földutas kereszteződés,gondoltam mégse satuzok,oda kényelmesen leállhatunk és elmondhatja a gondját baját.
-"Nem elég,hogy tisztességes emberek épségét veszélyeztetve,flikk-flakkol a motorkerépárjával,még a rendőrségi intészkedés elől is ki akar bújni és több száz méteren keresztül üldözteti magát.Na az ilyen állatok miatt ilyen a motorosokról kialakult kép és ezért halnak meg annyian,mondjuk az ilyenekért nem is kár."

Na erre varjatok gombot!"

"közúti veszélyeztetés és rendőri utasítás figyelmen kívül hagyása." miatt büntették meg...most komolyan, szerintetek normális ez az ország?!?
te csak ne puszilgassad