Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ma motorozós nap lesz.
Megyek Pestre BMW-vel.
Borntubivájd lesz!
Ahogy a hentes köszönne,
Kezit csonkolom!
olom...tegnap nagyon el teccett tűnni...
Reggeltet.
hátha ez beválik
Köszi a segítséget! Venni fogok egy ilyet, mert 250-300, ha jól emlékszem ez a normál izzó, ami jó bele. És ha 5-öt nem raktam már bele, akkor egyet se.
az a baj,hogy ha izzik,sokkal könnyebben szakad.ha terepre mész kapcsold le,vagy vegyél egy ilyet
Köszi! Akkor egy olyat is be kell újítanom, mert 1 motorozást bír ki a sima.
van olyan!
Létezik olyan ledes izzó, ami úgy működik, mint a 2 wolfram szálas égő? Mert minden motorozásnál kibaszkodja a helyzetjelző szálát...gondolom túl vékony. Szóval kéne olyan, amibe vagy két sor led van vagy én nem tudom, de valamilyen megoldást ki kell találni.
de csak akkor beszopod mer a disznótelepen fogsz kőrözni és kutyákkal kerestethetnek majd
nem szallagoznád ki nekem a szakasz? Ostrihom Irodaháztól indulna köszi
Valaki tud nekem 12.720 Ft-nál olcsóbban 100/100 18" Michelin AC10-et szerezni? Vagy S12-t
Maki vidd el neki mert még a végén ugy el téved hogy kerestetnünk kell
megvan ! azthiszem
namég 1x! csolnokirol a régi úton balra,és nem a baumit baa beee,hanem első ut balra az erdő felé.ott állnak kocsik amit látni is az útrol
értem
nem nekem sötét zöld a4 van,de holnap KTM-el megyek mer megrohadok a kocsiba.
Olivér ahogy látom az a legjobb ha GPS el mész mert még a végén rossz irányba indulsz el Csolnokrol
oké majd remélem oda találok
nem neked van véletlenül csolnoki motocross matrica a kocsidon?
15-óráig ott leszek,csak néha nem hallom a telcsit.gyere be a kapun esetleg és az első fehér csarnok.ott keresd a TOMIT na
basszus
tudtam hogy valami nem oké
Az Baumit te kis csolnoki tudatlan!
06-30-865-3927
Szürke Ignissel fogunk jönni délkörül vagy később mert okmány irodába is kell mennem