Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hogyne persze szeretem a bigámiás kapcsolatokat, mikor három nő van körűlöttem,
lehet kimegyek ma oda és bedöntöm azt a kurva nagy száraz fát amit láttam, meg ott oldalt ahol van az a pár kissebb sziklás feljáro ott kéne kiritkitani egy két ujj feljáro helyet hogy lehessen le föl menni,,
segithetsz ha van kedved,

motorozni nem tudok,mert akkora kerékcsapágyas a verda mint a ház, és akkor már kicserélem a gumikat ,telo szimeringet, láncszettet, markolatot, stb,stb, van vele kis munka,
Őőőő,Én mint feleség? ...Ráadásul a Tiéd?
Hali ronis főmester!
MIjót csinálsz ma? Bányajárat délután? csináltunk félméter magas mandineres kanyart kamiongumis átjárót nagyobbitott ugratót
Velnes völgyet meg megjárattam még vasárnap egy másik brigáddal :D a negyedénél rájöttek mért velnesvölgy
Adom vele a ruháit, meg tegnap vettem neki egy gerincprotektort, vihetitek vele azt is. Vasárnaptól egy hétig valamilyen lovastáborban lesz, majd megadom a koordinátákat aztán lehet vinni.
lánykereskedő,

még a végén te fogsz fizetni csak vigyék a kiscsajt,
leszel a feleségem? na ennél jobban már nem tudom bonyolitani,
Háló... Gurulok énis újpestre, kiserdőnél, ahol a villamos kanyarog?!.. Úgy azért nem költözhetünk át a túloldalra, hamár ennyit vakítottuk magunkat, hogy ne motorozzunk min. 1-et. Vagy kettőt... Semmi mást nem utálok jobban, mint levegőbe dumálni, úgyhogy megejtjük majd.. Lépek is, hogy a dátum közelebb jöjjön... Tső All...
Re GG elt! Én nem lőlek valagba...vigyed innen, többet ne is lássam. Majd úgy rendezzük, hogy a szülők ne legyenek itthon, ha viszed
bonyolítsuk mééééég.
iszom még egy kávét mert nagyon korán van,
szájbol szájba,
szeva

gurulunk egy lighteset jössz,?
Szia!
Meg amúgy is...na mindegy
Ja...először az öreg Sutyi fog valagba lőni sóspuskával, utána meg még mehetek a sittre is miatta...
Elálmosodtál a süket dumámtól?!... Nemgond, erre jó a nyet, lehet jönni-menni, onlány lenni...
Üdv az ittlevőknek is...
Lehet,hogy Vele sokkal jobban jársz.
A szádból?
Most mit csináljak?

Na mindegy, majd a Sutyi hugával megvigasztalódom...
a számbol vetted kia szoooot
Beléd is.