Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bazz Dani ne keverj össze.... most akkor van forgótáras gumis vagy nincs?
nyugi...megjön a "huncut" rá előbb-utóbb....
nyugodtan add el...
A két dolog nem zárja ki egymást...az első Colt-ok is elöltöltősek voltak még!
Sajnos van, mégse jöttek el...
na nemszedtem még szét a lámpát ha nemgond de közben volt egy jelentkező rá, ha jólessz a méret és kell viheted mert te voltál az első de ha nem kell szólj!
szeva sutyi... van vagy nem van KTM?
értem vagyis nem értem... írtad korábban, hogy csak elölről töltős van vagy azt a puskára értetted?
De van belőle forgótáras.
egyetértek! én is szeretem! bár vannak akiket nem szeetek és Ők mindíg többen vannak, de ez máshol se lenne jobb! valahogy én a családom (elég nagy) nem tudnám itt hagyni!
GD: tegnap hülyére olvastam magam gumifegyver ügyben, biztos nincs belőle gorgótáras? mintha ez jött le volna nekem, de lehet rosszul...
legyünk akármilyen elbaszott ország azért én szeretem m.o -t
most nem a megélhetésen volt a hangsúly
ittvagymég? betettem egy kérdést a hengerfejről a huskitopicba nézmámeg..
Egészségedre
kész vagyok!
Most elmegyek reggel 6-ig aludni...
Jókor
hát ez tényleg =
vagy
Ja, erről nem sokat tudok. Ez monnyuk a Trinity College, itt a rendőrök lennének a nyomodban
na mentem autót porszívózni...
már alig várom hogy egy trial-al vagy egy enduroval motorozhassak kint,AHOL NINCSENEK A NYOMODBAN A KÖCÖSG TERMÉSZETVÉDŐK....
Mondjuk elég sok a hasonlóság az angollal, abból meg még szakmai nyelvvizsgám is van
De ha kitisztul...
Soxor ilyen az idő
Hát volt hogy kezdtem kapizsgálni mit akar erre el kezd hadarni.Mondom neki a fene a büdös kúrva anyád én is tok úgy beszélni hogy ne értsd.