Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

brékó-brékó, csótány jelentkezz...... mert lassan mennem kell....
Majd mindjárt megkérdezem apát, működne olyan dolog, hogy előre utalunk te meg küldöd postán?
8-ért Ronistól, ennyiért mehet, ha kell...
Szerintem vevő lennék rá, mennyiért vetted, ha szabad kérdezni?
nemtom, multok még nem volt befagyva szombaton lemegyek, de nem korizok, ugyanis nincs korim, meg vagy 10 éve nem volt a lábamon...
már nincs, de ha kell továbbadom, annyiért amennyiért vettem... volt rajtam de nekem sem begyere.....
Köszi szépen! Megvan még a nyakvédőd?
szeva sutyi,, kerestél a multkor matrica szettet, moto completnél van ARC DESIGN 11-12 ezer vastag jo minőségű jol is néz ki,,
akkorákat korizunk meg, hokizunk minden nap sötétig, királyság a jég, nálatok is jo,?
Hali!
Estét! Megjöttem
bocs, azért ennyire amatőrök nem vagyunk... de azért meglepődtünk, hogy 3 hónapot bírt a vinyó...
szevvvaaa...... természetesen megvan másik vinyon, meg ki vannak írva dvd-re....
Eh...
Nem tükrözve voltak a merevlemezek? Ejnye...
Nem kell új rendszergazda? Úgyis állást keresek! Nem lesz lém a tavasszal motorolni!
Affene de marha messze laksz...
bazzze és ezt igy kell megtudnom, azonnal megfellebbezem az elmult fél év vizszámla dijait,,
addig irkálok:

ajánlom mindenkinek, hogy vegyen egy + vinyót és mentse ki rá a legfontosabb adatokat, mert a cénél most szállt el egy 500G-s vinyó...amivel nem is lett volna baj, ha nem 3 év számlázási anyaga lett volna rajta...
GD....itt sunnyogsz valahol, mert kérdeznék Tőled.
kösz!
ok úgyis le lessz véve mert nekem ez nem kell.
ha ráérsz... de akkor már a felfogatását is fényképezd le kíváncsi vagyok rá...
Át is irtam 7ezerre a hirdetést, tényleg nem gondoltam hogy ez újonnan csak enyyi...
kivegyem lemérni? mert szerintem a 13as keretben is jól mutatna mer én a müanyagot mértem de mögötte a lámpa üvege kicsit szerintem nagyobb..
ja, majd lefényképezek egyet, azt odateszem a helyére...
Talált!
Mekkora szerencséd van!
9*13 az a normál fénykép méret.
Nem is kell neked lámpa csak egy jó minőségű fénykép a helyére, tuti foto papíron.