Igen, létezik ilyen is, Romániában, Oroszországban az ilyenek szabadon tarthatók, nálunk ugyanolyan engedély kell hozzá mintha egy rendes 9 mm-est vagy 357-est akarnál tartani - és halandóknak úgysem adják meg
A muzeális (elöltöltős) gumisokat teljesen szabadon lehet tartani.
Lőttem, bár "csak" puskával, engem teljesen meggyőzött, de itt egy elég alapos teszt dokumentációja...ennek fényében szerintem nem sokan szeretnének humán tesztalanyt játszani...
Ezt azért olyan nagyon ne hangoztasd, tudod vigyáznom kell a híremre
A késekkel az a baj, hogy nagyon könnyű velük súlyos/halálos sérülést okozni, utána meg annyit ülsz érte mintha egy emberrel csináltál volna valamit...meg a másik hogy kicsi a stophatásuk, magyarul hiába szúrod meg attól még ugyanúgy belebassza a fejedbe a baltát - majd 3-4-5 perc múlva elvérzik ő is
Szóval a hidegfegyverek közül inkább az ütőcuccok ajánlottak, azokkal sokkal nehezebb embert ölni...
Dani, de akkor elméletileg egy ilyen gumipisztolyt tarthatok otthon?
lőttél már ilyennel? valyon mekkora a hatékonysága? olvastam egyszer 1 forumon, hogy 10 méterről a 10 mm-es kabáton keresztül lilára szinez? vajon igaz lehet? basszameg ki kéne próbálni...jelentkező áldozatnak?
köszi GD, tudtam, hogy Te rendes srác vagy....valami hasonló válaszra gondoltam...
nekiállok olvasgatni a lapokat... egyébként a kocsiban van egy vipera, egy tőr, meg a csomagtartóban egy asztal lába, amit az asztalos barátom készített nekem :)
az ágyam melett van egy fa testápoló, légpisztoly/puska
a pincénél csak kaszabolós fegyverek vannak mint pl: villa, kasza, kistraktor...
Kocsiba olyan cuccot kell hordani aminek a rendeltetésszerű használata könnyedén megmagyarázható (hidraulikus emelő karja, kerékanyakulcs, 36-os csillag vagy villáskulcs, gyalásó)...vagy hangtompítós géppisztoly és a vita rendezése után a bálintkabrasz kutyusaival feletetni a tárgyi bizonyítékokat
Gumilövedékes "muzeális" cucc szabadon tartható, de sajnos közterületen nem viselhető (csak magánterületen lehet nálad)
Közterületen egyébként a 8 cm-nél rövidebb pengéjű kés, a 20 mg-ot meg nem haladó töltettömegű gázspray és az engedéllyel tartott gázpisztoly amit legálisan hordhatsz.
Amúgy a témában ajánlom ezt az oldalt, illetve ezt a fórumot olvasgatni, itt akár olyanokkal is fel tudod venni a kapcsolatot, akik a ritkán/nehezen beszerezhető cuccokat eljuttatják hozzád (gyakorlatilag pluszköltség nélkül).
Elölről töltöd be a gumit, hátulról a riasztópatront.
de nem úgy van, hogy egy töltény csak nem fém a teteje hanem gumi?
azt sem igazán értem, hogy, hogy működik, elméletileg a gumi külön van a hüvelytől ugye?
Lőttem, bár "csak" puskával, engem teljesen meggyőzött, de itt egy elég alapos teszt dokumentációja...ennek fényében szerintem nem sokan szeretnének humán tesztalanyt játszani...
A késekkel az a baj, hogy nagyon könnyű velük súlyos/halálos sérülést okozni, utána meg annyit ülsz érte mintha egy emberrel csináltál volna valamit...meg a másik hogy kicsi a stophatásuk, magyarul hiába szúrod meg attól még ugyanúgy belebassza a fejedbe a baltát - majd 3-4-5 perc múlva elvérzik ő is
Szóval a hidegfegyverek közül inkább az ütőcuccok ajánlottak, azokkal sokkal nehezebb embert ölni...
lőttél már ilyennel? valyon mekkora a hatékonysága? olvastam egyszer 1 forumon, hogy 10 méterről a 10 mm-es kabáton keresztül lilára szinez? vajon igaz lehet? basszameg ki kéne próbálni...jelentkező áldozatnak?
nekiállok olvasgatni a lapokat... egyébként a kocsiban van egy vipera, egy tőr, meg a csomagtartóban egy asztal lába, amit az asztalos barátom készített nekem :)
az ágyam melett van egy fa testápoló, légpisztoly/puska
a pincénél csak kaszabolós fegyverek vannak mint pl: villa, kasza, kistraktor...
Nincs bizonyíték-nincs büncselekmény...
Közterületen egyébként a 8 cm-nél rövidebb pengéjű kés, a 20 mg-ot meg nem haladó töltettömegű gázspray és az engedéllyel tartott gázpisztoly amit legálisan hordhatsz.
Amúgy a témában ajánlom ezt az oldalt, illetve ezt a fórumot olvasgatni, itt akár olyanokkal is fel tudod venni a kapcsolatot, akik a ritkán/nehezen beszerezhető cuccokat eljuttatják hozzád (gyakorlatilag pluszköltség nélkül).
Én meg ezt ajánlom neked http://www.sportmotor.hu/motor...
http://uk.youtube.com/watch?v=...
Ennél jobb nincs....és nem is olyan drága...