Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Keringőt, keringőzenére lehet táncolni
Szerintem azt akarta megkérdezni, hogy arra táncoltok holnap?
Ezt most annyira nem értettem, de hahahaha
a 8 mile re?
jó8!
8 mile-t kéne megnézni, de holnap 0. órában keringőpróba lesz, a párom meg leszedi a fejem, ha rálépek
nem-nem....anyuka messzi van...még nem tudtunk összeköltözni, majd kb. egy hónapmúlva......Klárikát meg már a múltkor is említettem, hogy elcsomagoltam, hintőpor ágyikóban szunyókál a kis dobozában a drága!

Na, tényleg jóccaka!
Nekem már csak ez jutott sajna, a másik kettő is jól néz ki, de nem komázom a koponyákat
Jól néz ki!
Csak női verzió van?
Ezt még olvastam ám.....amúgy tegnap majdnem éjjel kettőkor aludtam el, most meg fáradt vagyok mert végig dolgoztuk a hétvégét......meg lesz az Amazonasz kincse c. filmecske is.....gondoltam hátha jó film és megsasolom!

Na, legyetek jók és természetesen maradjatok mindig szobatiszták (ez nagyon fontos)!

Jóccaka
Andris, találtam egy nagyon fasza sapit, lehet jövő héten beruházok rá
szerintem nem tartozik ránk
Azt nem mondta hogy pöckölni is megy
szerinted miért lesz gyereke?
Szeva, miért fekszel mindig ilyen korán, ha szabad megkérdezni?
ne fürgyéé le
jó8!

Ádámot bírom jó fej!
na, húztam fürödni, meg csicsikálni!

Sziasztok mindenki!
Hát ezt csak Ő tudhatja......simát átgázolt rajtam és a motoromon az Ő által irányított triálmotorral!

És pár perc múlva megint csak azon múlt, hogy nem száguld keresztül rajtam, hogy gyorsan reagáltam és elugrottam a kiskecskémmel az útjából.......így tova haladt a csipkebokor irányába......és elgázolta a bokrot......
egy rendőr miért gázolt el téged?
Te tudod, pedig nagyon jó gép
nem kell huszonöcsi, max bagóért
Sőt, egyre ügyesebb a Vogue! Kár, hogy leváltotta a 250-es EC....azzal jobban tudott volna fejlődni.....aztán mondjuk egy év múlva ráért volna lecserélni a Husaberg-re!

A barátja aki a KTM-el jött is egyre ügyesebb volt és ami tetszett, hogy nagyon tanulékony és amit mondtam segítséget azt fel is fogta és véghez is vitte! Oda figyelt és szépen megoldotta a problémákat!

Ádám is volt akivel régebben a triálsuliban is találkoztam, Ő is bele vágott egy Husaberg-be amit szintén nagyon korainak tartok mivel technikai tudás még csekély és ezért inkább harc volt az elemekkel és küzdés a motorral mint valódi jóízű endurozás! De amúgy sokat fejlődött Ádám is amióta legutóbb elgázolt engem!
Többet kérek a KTMért, mint amennyiért a Gas Gast hoztam el...azt "bagóért" vettük
ahonnan hiteleztétek a gázgázt