Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ki kell próbálni!

Arra azért mindig figyelni kell, hogy reklám filmben mindig olyan emberkék gurulnak a masinákkal akik azért fényévekkel vannak előttünk, vagyis mi azokkal a motorokkal soha a büdös életben nem fogunk úgy motorozni mint Ők! Ez a lényeg, a csábítás, hogy úgy látszon: jé milyen könnyen lehet azzal a motorral gurulni, aztán a hülye gyerek megveszi drága pénzért és csak pislog nagyokat, hogy neki miért nem úgy viselkedik a motor?

Na vajon miért? Persze ez márka független reakció!

Ha valaki tud szerezni egy ilyen gépet nagyon de nagyon kis pénzért (vagyis szinte ingyen) akkor jókat lehet vele mókázni, de nagyobb összeget csak olyan ember adjon rá aki fel is tudja ténylegesen fogni az ilyen karakterisztikájú motorok tényleges technikai paramétereit!
Ahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
hahahahahahahahahahahaha.link
Nálam már el is jött ez az idő
Vár az ágyikó, holnap meg a motorkázás

Jóccakát család!
Köszi...pedig így filmen tetszett...
Na mi van, te meg a háttérből figyelsz minket, hogy miket írunk és néha megszólasz?
Bakker, szegénykém!

Akkor szolidalitásból itt leszek veled ameddig el nem álmosodom
De azután két nap pihi nem?
Olyan mint a GasGas Pampera (mármint a két ütemű verzió), egy triálenduro!

Mókás dolog az biztos, csak nem jó semmire! Igazi enduróra harmatos a felépítménye, triálhoz meg őrülten nehéz! A 4 ütemű Scorpa/Yamaha triálblokk van benne. hobbyra nagyon jó lehet, bár én inkább egy 50 év feletti mukinak tudom elképzelni aki nyugodt tempóban járja a hegyeket, erdőket......
Ez így azért elég durva
ja...itt ülök bent a melóhelyen...ma reggel 7-től, holnap reggel 7-ig...
Addigra belőlem már kifelé fog menni Megittam vagy 7 dl-t, úgyhogy reggel asszem lóhalálában fogok pisilni szaladni
Ez miféle szerkezet? Így a video alapján elég mókás kisállatnak tűnik...
dolgozol?
ez jó...
Én holnap reggelre terveztem, ha hazaérek..
Hmmm Nem is rossz ötlet, asszem csinálok egy banánturmixot
Na azt azé mé mégse!
aztán a végén el ne bőgjük ám magunkat és sajnáljuk a fiatalságunkat!
Még a végén tejet fogtok inni brotherek!
Ők a legjobb dolog az ember életében de ezt addig senki nem érti igazán amig nincs saját gyereke.
Ezért nem kamionozok én se.
Ja, és köszííííí!
Hát igen, jön az utánpótlás!

Kis triálos csaj vagy fiú, még nem tom mi lesz, majd még pár hét van addig, de nem tök mindegy? Szeresse meg a benzingőzt meg legyen rendben minden eü-leg és akkor minden okés!
mi van? Nálatok is útban van kicsién? a fene le vagyok maradva...
Gratulálok!