Csávó bemegy kocsmába, leül kényelmesen egy asztalhoz, jön a kocsmáros, mire ez:
"Egy rántotthúst meg egy sört! A BMWés rohadt kurva anyját - Pfuj!" és köp egy csulát.
A kocsmáros meglepödik, de felveszi a rendelést. Míg ez a rendelésére vár folyamatosan csak ismételgeti: "A BMWés rohadt kurva anyját - Pfuj!" és köp mindig hozzá egy jókora csulát a földre. A többi vendég egyre idegesebb lesz, mire a kocsmáros odamegy a köpködöshöz:
- Na, legyen már szíves és hagyja abba a káromkodást meg a köpködést. A végén még
elüzi az összes vendégemet!"
De ez csak egyre tovább: "A BMWés rohadt kurva anyját!" és csak tovább köpköd: "Pfuj! Pfuj!"
A kocsmáros idegesen: "Hagyd már abba! Mi a fasz ütött beléd!?"
Mire ez: "Hát ide figyelj! A BMWés rohadt kurva anyját! Pfuj!" Köp."Ma reggel a 40 tonnás pótosommal megcsúsztam és beszálltam az árokba. Kijönni semmi esély - A BMWés rohadt kurva anyját! Pfuj!" Köp. "És ekkor egyszer csak megáll egy X5-ös BMWés a rohadt kurva anyját! Pfuj!" Köp. "Kihúzzalak?" Mire én: "Ha sikerül baszd meg esküszöm leszoplak!"
Ki ajánlott nekem augusztus végén Bács-kiskun megyében(talán Szatymazon)egy jó karburátorost...lehet Ronis volt, de nem biztos, ha nem nagy kérés, akkor a telefonszámát írja már le az a valaki legyen olyan kedves, előre is köszi.
Nem volt igazából ígéret...csak azt mondta hogy összedobja és most már beindítja...de most már remélem hogy a következő héten tényleg.... jó lenne levezetni már a feszültséget egy kis gurigával
Egyszer vidéken megbüntetett a rendőr öv miatt(egyébként mindig bekötöm) házunktól néhány száz méterre. Azt mondta, hogy most zéró tolerancia van, tehát mindenkit meg kell büntetnie miatta, szóval egy ezres. Kérdezem, hogy ha mindegy az összeg, akkor nem lenne jó egy ötszázas? Azt mondja, de oké.
Így kaptam öv miatt egy 500Ft-os bírságot. Jó fej volt.
"Egy rántotthúst meg egy sört! A BMWés rohadt kurva anyját - Pfuj!" és köp egy csulát.
A kocsmáros meglepödik, de felveszi a rendelést. Míg ez a rendelésére vár folyamatosan csak ismételgeti: "A BMWés rohadt kurva anyját - Pfuj!" és köp mindig hozzá egy jókora csulát a földre. A többi vendég egyre idegesebb lesz, mire a kocsmáros odamegy a köpködöshöz:
- Na, legyen már szíves és hagyja abba a káromkodást meg a köpködést. A végén még
elüzi az összes vendégemet!"
De ez csak egyre tovább: "A BMWés rohadt kurva anyját!" és csak tovább köpköd: "Pfuj! Pfuj!"
A kocsmáros idegesen: "Hagyd már abba! Mi a fasz ütött beléd!?"
Mire ez: "Hát ide figyelj! A BMWés rohadt kurva anyját! Pfuj!" Köp."Ma reggel a 40 tonnás pótosommal megcsúsztam és beszálltam az árokba. Kijönni semmi esély - A BMWés rohadt kurva anyját! Pfuj!" Köp. "És ekkor egyszer csak megáll egy X5-ös BMWés a rohadt kurva anyját! Pfuj!" Köp. "Kihúzzalak?" Mire én: "Ha sikerül baszd meg esküszöm leszoplak!"
hogy hogy váltottál?
Így kaptam öv miatt egy 500Ft-os bírságot. Jó fej volt.