magamnak hoztam vazze, csak most láttam hogy 19-es....nekem meg ugye 18-as a hátsóm..
Hát ha addig nem megy el, megkapod.....
Különben sem rajtatok akarok meggazdagodni cukorfalat!
Én ezért dolgoztam!Jártam a srácokat, meg hazahoztam...alig fértem el tőle a kocsiban...
apropó ventillátor .........
a crossra azért nem kell ventillátor mert nincs benne termosztát és ezért olyan mintha kissé túl volna méretezve a hűtése szabadon kering az egész vízmennyiség és ez elég neki max terhelésnél is.... ....siratón se forralja meg a vizet .......de leginkább az melegíti a gépeket ha egyhelyben menetszél nélkül terheled valami szopósban
az endúróknak meg kifejezetten jót tesz/olyan helyeken mész vele sokszor ahol nincs menetszél ezért hűtés sincs/ ....sokszor megy a gépeken ...főleg mikor felérsz valami hegyre és már leszálltál akkor indul el .......de szokott menni amúgy is soxor...
kifejezetten azért jó mert mivel nem melegíted túl a vizet nincs akkora nyomás a rendszerben ....ez ktm esetében annyit jelent elsőre, hogy a vízpumpaszimeringed tovább bírja ........ ja meg nem baj ha uraljuk az üzemi hőmérsékletet mert a motor százszor tovább bírja élettartamilag.........az is baj a crossnál , hogy sokszor hideg ez nem crosspályán fordul elő vele......na szóval élettartama amiatt is kicsi egy motornak ha túlhűtött ....
ezért a motorok üzemi hőmérsékletét termosztáttal és hűtőrendszerrrel szabályozzuk pontosan aminek része a ventillátor ......90 fokon kéne járatni a lovat ...ez azért is fontos még mert a motorbeállítások ide vannak jól kalibrálva és kisebb hőfokeltérésnél teljesítményt vesztünk nagyobbnál meg motort !
na tessék és egy csoka megint mondja a magáét,hogy a gas-gas quad az kinai"ezt tanusithatom" ezt mondta a gasgas lassan egy világmárka lesz,még a végén kiderül,hogy a tirál gépeket a magyarok gyártják
némá a hegyivadász az erzberges gazdag fiuk kidobott gumiajival rajtunk akar "meggazdagodni"
tárold még 2-3 hétig andris azt a gumát és 2,5 megveszem
na?
csá. ja vissza térve az áram szűnetre egyik kolegám jó pár éve beakart menni egy discoba nem engedték be mert részeg volt. elment és azon a kőrnyéken ahol a dizsivolt kikapcsolta az áramot.
a mindent tudos gyerek meg a quad-topiocban van