Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itt is nagy a pangás...hol vannak ?
amúgy szevasztok !
Köszike az smst Döme,de nem válaszoltam,kevés pénz van a kártyámon majd máskor
Naná hogy 5-öst adtam.....
Niva-val mikor lesz meg a stoppie?
Köcc Andris hogy leadtad a szavazatot Csak keréken végig
sejtem és a kérésem még mindig aktuális...
Sajna még mindig csak 5-6 méter megy egykeréken...
Jah és andris azt kérted tölem egyszer hogy tanitsalak majd meg egykerekezni hát remélem sejted ki vagyok egy eszement triálos erdélybe is voltam!
Nyugi a blokk meg minden az eredeti csak egyszerüen csináltam rá egy kitámasztos váznyulványt. De igy is lehet vele ügyeskedni ma már sikerült elsöre holtpontra venni vele remélem 1-2 hét és forogni is fogok!
Hmm....érdekes...az jó hogy átalakítottad a vázat, de a blokkhoz ugye nem nyultál...
Más a nyomaték, féktárcsa,váltó mint egy endurónál..
Ne érts félre, profi megoldás, de az enduró az enduró...
Egyébként gratula, jó kezdeményezés..! ...és biztos hogy nem kevés meló van benne...
Nah ékes bizonyitéka egy tévhitnek hogy a triál mototrt csak triálozni lehet használni egy kép saját remek mü a motorhoz nem nyultam az egész levehetö! saját tervezés!
Na ezért maradtam a gyári keréknél én is. Mondjuk nekem gyárilag 290-es a tárcsám az szerintem elmegy ugy se verseny szinten akarom nyomatni.
van 1 műhely újpesten,fater ott csináltatta az enyémet,12ezer volt,de nagyon fasza!
Tudod, ez már fönt volt a sógorom GG450esén, de nem bízom az első féknyereg rögzítésében...
A gyári persze patent. de drága, mint arany. . .
ez igaz,nem olyan könnyű felrakni,nekem is másfél hónap kemény munka volt igaz sokat pöcsöltünk,de akkor is!
Nem raktam föl a kerekeket, mert kókányolni kellett volna. . .
Inkább megvárom amíg lesz pénzem és veszek GYÁRIT! ! !
Az életem többet ér. . .
20/586-3355 ezen elérsz,ha nem találnál oda (átjössz a hévnél,dózsa györgy úton végig jössz majd a csillaghegyi strand után balra kanyarodsz már mint ha békás felől jössz)
Hátul lesz az OSZLOPCSARNOK. . .
Jó lesz nekem hátul....különben is...ott lesz a "kemény mag".....Jani,Fürjes Attila, én..
Lessétek meg a www.hebo.hu oldalt!
Tök jó lett az ördögös fotó!
Vajon ki9 csinálhatta?
Ja, ÉN! ! !
Úgy néz ki, hogy Csiki-Bege lesz a mai program, így szinte tuti a látogatásom. . .
oksa
Délután 6-ra megyek melózni, előtte találkozóm lesz, ha jól jövök ki mindenből, meglátogatlak. . .
Döme jössz ma?
Mivel hegyivadász voltál, NEKED kell elöl menned. . .
Jól van, na....Úgyis én fogok hátul kullogni erdélyben...
fussunk össze vmikor napközben! gyere eszel 1 pizzát