jóreggelt....
nem nagyon sikerült aludnom..csak forgolódtam..meguntam...npo mind1...
őőőőő,a zenével nem voltam teljesen megelégedve....de nők terén....hajjajj....brutál volt a felhozatal
de nem igazán tudtunk kommunikálni...még egymással se...nemhogy velük
mind1,jó volt...még megfordulunk ott párszor az is biztos
szépjóreggelt.....
most értünk haza siófokról...
este a meccs után megfáradva ültünk a fotelban....és ráflesseltünk siófokra...szóval negyed 1 felé elindultunk...1 re már lent voltunk...jó tempót mentünk
jó bulik voltak....meghaltam...menek aludni
csaoo
Tényleg így volt!
De azt tudjátok ugye hogy Zoozee lába sem a siratón tört el?....Az asszony odabaszott neki egy IFA féltengellyel, mert visszadumált....
gyurika ma is melózol vagy csak hétvégén ? mert most csörgött haverom, hogy elfelejtett valami papírt és még nem biztos de lehet ma vissza kéne ugranom szentendrére 10 percre ......10 perc alatt akkor benézek ha ott vagy ...
persze hogy voltam,, elsö nap rá kellett jönnöm megint hogy amit itt csinálunk, az kiscsiráskodás,,, ott lehet igazán nagyokat menni, két hét mulva is lemegyek,,,
jahh amugy szar volt,,, undorito táj, fos erdök, naponta vagy negyven, ötven feljáro, amik sosemse érnek véget, hanem még jobban bemeredekednek,, kilométerek fel-le a sziklás patakokban, este paprikás kumpi bográcsban a tábortűznél,, egyszoval undoritoan szar volt,,
hát az nem ártana ha találkoznánk,csütörtökön esetleg lenéznék Kakucsra Vagy nem kéne még erőltetni? úgy gondoltam hogy 150-200 km lájtosan aztán meg.... ? Egy két hét múlva vagy valamikor vissza kell majd mennem szelepállításra? Megpróbálod bedobni a kuplungot is,lééééégyszi
hát majd mesélem úgyis találkozunk minap valamelyikén...azért nem látogattunk meg mert andrisnak haza kellett mennie mert nem engedték el és kikapott az asszonytól és én vittem orvoshoz mert mindene vérzett....
Nem áztak meg nagyon a motorok az esőbe
és te az ajtóban állva?
Hogy lesz akkor hétvégén?
Beférne a zöldségem a buszba?
nem nagyon sikerült aludnom..csak forgolódtam..meguntam...npo mind1...
őőőőő,a zenével nem voltam teljesen megelégedve....de nők terén....hajjajj....brutál volt a felhozatal
de nem igazán tudtunk kommunikálni...még egymással se...nemhogy velük
mind1,jó volt...még megfordulunk ott párszor az is biztos
és hogy tetszett a siófoki éjszaka?
most értünk haza siófokról...
este a meccs után megfáradva ültünk a fotelban....és ráflesseltünk siófokra...szóval negyed 1 felé elindultunk...1 re már lent voltunk...jó tempót mentünk
jó bulik voltak....meghaltam...menek aludni
csaoo
De azt tudjátok ugye hogy Zoozee lába sem a siratón tört el?....Az asszony odabaszott neki egy IFA féltengellyel, mert visszadumált....
jahh amugy szar volt,,, undorito táj, fos erdök, naponta vagy negyven, ötven feljáro, amik sosemse érnek véget, hanem még jobban bemeredekednek,, kilométerek fel-le a sziklás patakokban, este paprikás kumpi bográcsban a tábortűznél,, egyszoval undoritoan szar volt,,