Jaja, én is így voltam vele.De utána olvastam , meg kérdezősködtem.És lényegében az jött le, hogy egy nagyon jó márka, csak Magyarországon kevésbé ismert.
az az en bajom gas gas al meg nem menntem sokat hallotam latam is mennet kozben so ezzert meg bizonytalan vagyok.ezzert majd kiallitason szak tekintem es kerdezem hoza ertot
hat ugy nem eri meg,nekem ill tesomnak van xt660 otthon de meg nem let hasznalva mivel most nem tudtam haza repulni,es Yamaha Cityben meg ellvitek utolso tavalyi wr450f so igy most csak amin a suliban kapok gyakorlo motort jogsihoz de kiallitason beszelek domevel hatha meg tudun kegyezni :D
Remélem lesz rá alkalmam! Szeretnék is egyet.Remélem meg is lesz.
Gondolkoztam, hogy lebuszozok Domonyvölgybe, és elmegyek egyet quadozni vagy valami, de aztán átgondoltam, és rájöttem, hogy nagyon drága, és nem éri meg.(30 perc 5000 HUF)
Az a mocim nincsen már meg.Eladtuk kb. 1 hónapja, ő volt az 1.! Hát, először úgy volt, h Simson, aztán DErbi Senda SM, aztán aerox, aztán dt 50, és végül megláttuk őt, és ő maradt a végén! Nagyon szerettem!
hetvegen melozok es tanfolyamom lesz,meg hetvegen nagyon sokan vannak igy nem lehet jobban szemugyre venni a vassakat,ezzert valami jo elso napban igaz nem nagyon szolnak hozad ertekesitok stb
de visszont mocikat reszletesen szemugyre lehet venni rapatani stb
Nála van most egy 280 as hasnált moci, sajnos mi most nem tudjuk megvenni(legalább is én úgy tudom)!
Meg is beszélhetjük, ha van időtök elmehetnénk egy kis quadozásra! Tőlem nem függ, tudod!
Gondolkoztam, hogy lebuszozok Domonyvölgybe, és elmegyek egyet quadozni vagy valami, de aztán átgondoltam, és rájöttem, hogy nagyon drága, és nem éri meg.(30 perc 5000 HUF)
de visszont mocikat reszletesen szemugyre lehet venni rapatani stb