Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt neked ronis!Vissza mennyé,de motorblokk nélkül!
Hehehehehehehehehehe
de miaz hogy kis olajkörös?
szervízkönyvbe 5ezer van
almánál van..
Az a gép az Alma boltjánál van lefotozva nem?
Akkor lehet a Tichy Jani volt gépe?!
erröl beszéltem
Fecco, jah meg regado, meg forgalomba helyezés ,meg névre irás, plussz két kila,,
nekem is tetszik nagyon, mondjuk az elsö ötszáz méteren estem vele egy akkorát mint állat ,régen estem ekkorát, kilapult a kis ujjam mint egy palacsinta, visszaszaladta megrestauráltam a verdát, és mentűnk egész nap,
igen jo kis enduros folyatos verda, jo hosszu fokozatokkal, jo kis futoművel, mondjuk az elején még lessz mit állitgatnom, , meg azért még kell vagy 1-2 hét mire átszokok megint a 2t-re, de nagyon tetszik a zűm-zűm,,
Emmeg 1misi írányár,1000 km van benne!
Örülök Bálint! Jó választás! Nagyon jó kis gépek ezek a 2t gasgas endurok. Igazi extrém paripa..
én teljesen meg vagyok vele elégedve, jó sokat mentem vele, de hibája még nem volt.
Amit szeretnék ezután az meg az ec250. amióta kipróbáltam nagyon megszerettem, nem mint ha a 300 nem volna tökéletes, de engem nagyon megfogott a 250-es.
Ugyhogy már várom a következő gépet...
670-volt , és van műszakija ,rendszáma,
jah 1780 kilométer volt benne amit majdnem mind aszfalton hajtottak bele,,
ejjj ha lett volnakp azt énis megvettem volna...szabad tudni mennyibe hoztad el?
uhhh baszod...az nagyon szép "példány" néztem használtauton
03as valami 3ezer km-el grat hozzá...tényleg patent kis gép(vagyis képröl nagyon ugy tünt)
kecskeméten vettem egy embertöl aki három éve angliában dolgozik, és ez csak bent pihent a garázsban,,
akarom mondani*sorod
jol megy soros
az zsir......véletlenül nem az almamotornál vetted?
mert ott van/volt egy 07es 300as 1000km-el 1milláért
ugyhogy mostmár két gázos motor van itthon,,
de az volt tervben ,de erre véletlenűl bukkantam rá igen kevés kilométerrel,, nagyon megkimélt szinte szalon állapotban, és nagyon jo árban, ugyhogy nem lehetett kihagyni, és ugy néz ki nagyon bejön a verda,,,
szevasztok....ronis ec 300ast vettél? nem ktm volt a kiszemelt?
Gábor sok boldog születésnapot
Döme söt röhögni fogsz arra gondoltam egyböl hozhatnál kettöt is abbol a rezobol,, hihihiiii,,,
Gábor , vettem egy olyan verdát mint a tiéd, igen finom kis enduro gép ez,, tetszik nagyon,
Köszönöm szépen kedves ribi tesókáim!
Tokod, Annavölgy, Báger, Piliscsév, Piliscsaba, Kesztölc, Dorog.