Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az szép az a görgő ...ki kellett volna cserélni 5 éve
ez a nagy berugózásnál vezet csak ..........
még rajzotlam is
de szerintem az akkor is kevés lenne...inkább az első lánckereket kellene kijebb hozni szerintem
asszem van láncvezető a vason... vagy nincs?
erre gondolz zozi?
el se férne ott
itt az a görgő
használjatok ti is ilyet
hát nem tom. nagyon sok motyónál megeszi a lánc az 5 colos felnit... itt szerintem még a 4.25öst is enné..a 150es gumit is megkajálja...160asból darabok hiányoztak jaaa amúgy, hátsó kerekem picit ereszt,szal ha menni akarsz vele,akkor azért fújj bele
áááááááááá
nem az meg zoli

megnézem neked gátvéderen hátha fönt van zsolti....aki fel lesz hívva az biztos
amúgy exc-n is van egy U alakú kemény gumis/műanyagprofil a lengővillára szerelve (ebben fut a lánc) ami meggátolja a láncremegést oldalirányba
vagy Miliomos Péter?
hát Lenes nem?
azt nem tudom de megnézem
maga nem tudja ki az a zsolti ?
akkor lehet hogy az első lánckeréknél kellene valamit meghekkelni.( akkor eszi igazán amikor balra döntöm,mert akkor ugye beleng..)de amúgy maga a lánc...elmegy még vagy nyáron azt is cserélhetem?
ja és mindig túlszálltam az ugratókat,erre Döme beszólt hogy mennyek át az mx pályára mert ott nagyobbak az ugratók
majd megnézem mit lehetne módosítani ....csak egy hangyafasznyit kell...sőt inkább csak azt kell akadályozni, hogy a lánc oldalirányba vezetve legyen és ezáltal ne tudjon belengeni ...mert azért harapdálja a felnit ...
szerintel Lenes
kijaza Zsolti? hát max a lánckereket lehetne kijebb hozni szerintem
megmondom őszintén és csinálnék valami láncvezetőt oda ......még mattighofenbe is lehugyoznák a lábukszárát .......biztos nem etetném meg a felnit az biztos...zsolti fel lesz hívva az biztos
"skYro : vmi vezetőség tiltotta be asszem a cross versenyeket (országosokat)
De ezután asszem enduró versenyek lesznek ha minden igaz"

Faisst videója alá írta a Lassies ismerősőm
ez a válasz?