mondtam a rendörnek hogy igy is olyan szép vagyok hogy jujjjujj, és ha még tűkör is lenne a motoron egész nap csak abban nézegetném magamat,,, és oda lenne a biztonság,,,
ostobák ezek mind, amelyiknek van agya meg iskolája az meg már nem rendör autoban űl hanem irodában,, jjjaaaah meg azt mondta a rendör hogy még azért is feljelent mert nincs a motoron űlés,,,,,,,,,,,,,,,,, mondtam neki ez ilyen modell, lát az űlésnek helyét,, azt mondta most kérdezte meg a közlekedésieket, és az űlés monden motoron kötelezö,,,!
azzal voltam de eszembe sem jutott menekűlni dehát az emberek változnak,, és rögtön meggyanusitottak hogy a környéken volt valami betörés valami szaros nyaraloban és pont egy ilyen piros motorost láttak,, komolyan mondom ezeknek annyi eszűk van hogy még az anyjuk sem szereti öket,,,
nyugi, nincs baj semmi csak simán féltünk.
Hát még levizsgáztatni is le lehet!
Vegyen már egy új könyvet amiben benne van a hivatalos lista, a jelenlegi, hogy mi az ami kötelező egy motorkerékpárra!
Bár neked akkor sem volt gondolom tükröd, elsősegély csomagod, lámpád.....
Már mindjárt kész!
Holnap meg úgyis menek haza és otthon majd lesz fincsi eredeti vidéki házi kaja!
kanyarokban döntögetni még ráérsz, nincs még itt az idő rá! Majd áprilisban már lesz annyira meleg az aszfalt!
árnyék+vizes kanyar
picit másként mozgattam meg az izmukat mint ahogy eddig hozzá voltak szokva!
A babgulyás miatt jött az ötlet! Már rotyog a cuccos!
Kérlek mond, hogy nem így történt!