És ha még tudnád, hogy mennyi gyár fuzionált másik márkákkal a történelem folyamán! Részben sokszor muszályból, részben pedig csak azért mert a nagyhal megette a kishalat!
Persze, hogy igazad van, sőt benne is van mindenhol a KTM jel a blokkban és az idomokban is!
De mint tudjuk például a Volkswagen autóinak műanyag idomaiban is benne van a mai napig az Audi és a Volkswagen közös ősi emblémája a négy karika áthúzva! vagyis a DKW emblémája!
Jól tudod, a 90-es évek eleje óta a Husaberg motorokat a KTM gyártja, de megmaradt Husaberg és külön fejlesztőgárda is fejlesztgeti, bár az erőműt mindig a KTM adja! De mégsem KTM!
Az Aprilia, Vespa és Gilera robogókban is Piaggio blokk van és mégis megtartották a nevüket! Ilyen a mai motorgyártás......üzlet, csakis egy nagy üzlet!
Alig bítram lefeszegetni róluk a motort. . .
Gyenge sár volt. . .
Vagy most mivan?
Remélem okés lesz!
Akkor még sem vagyok olyan béndzsa ha hóban is fel tudtam suhanni
Igen, ott!
Ha elég lendülettel mész neki, átugrod a beszorulós részt!
Az a Hidasi Tibi videó ott készült ahol a múltkor a hóban Én is nekileselkedtem?
Eltaknyolsz és oda a csípőd! ! !
És ha még tudnád, hogy mennyi gyár fuzionált másik márkákkal a történelem folyamán! Részben sokszor muszályból, részben pedig csak azért mert a nagyhal megette a kishalat!
Cimbi, ne hagyj itt, ne menj a fény felé!
Mi lesz velem egyedül?
a simson meg ifa
De mint tudjuk például a Volkswagen autóinak műanyag idomaiban is benne van a mai napig az Audi és a Volkswagen közös ősi emblémája a négy karika áthúzva! vagyis a DKW emblémája!
Atyám! Mi van veled? beteg vagy......vigyázz, meg ne idd.....az mérgező! Olyat csak a nők isznak!
Az Aprilia, Vespa és Gilera robogókban is Piaggio blokk van és mégis megtartották a nevüket! Ilyen a mai motorgyártás......üzlet, csakis egy nagy üzlet!