Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De azért ha jobbra kis ívben kanyarodsz ne csúsztasd keresztbe nagyon mert kiütöd a nagymutter alól a görbebotot
wááááá. perverz Szóval,negyed8 glob? benne vagy? beszélgetünk,te iszol, meg csocsozunk,én motorral megyek.
Mi vagy Te valami kurva? Ez most tök úgy hangzott!
megesik Erről Jani is tudna mesélni, hogy hogy megyek a CsikiBegébe, keresztezve a szentendreit... emlékszem hogy lebasztál Jani, hogy a kereszteződésben kerekeztem
Dávid meg én ráérek...Szóval ha neked is jó Jani...

Akkó ma egyedül fogok berúgni mint az atom.....
jaja eéfelejtettem mondani hogy SM és a köbcentit nem tudtam megállapitani de azt hogy a hátsókerék lényegesen többet van a földön mint az első
mégsem jó a mai este....
Mennem kell a volt MÁV kórházba, szülőszoba látogatásra...
igen? :D szerintem te coltál akkó :D ott a kolim mindig ott brűgetsz az ablakelőtt
én szoktam,igaz csak 400as és sm
Nem szokott valaki közületek a váci útonkeresztbe a dunaplázánál tekeregni mert láttam már párszor ja és KTM -es srác 620ccm körülé gépel
hát nem vagy képes felvenni? ... beszéltem Andrissal,neki negyed8tól 8ig jó,mert utána dolga van... mondjuk ott a GLOBNÁL..
Viszlát
hali ombre
hívom....

na skacok lépek elmegyek haza csak útbaejtem az ovodát....azt majd jelentkezem később igazi nevemmel

addig találjátok kinek mikor lenne jó a moccolás

janikám hajrá magának!erőltesd......aztán ha nem szégyellsz minket eljöhetsz ám te is mocizni

na lépek csácsumi búcsúzik millezoozee
vagy elvitték az ufók anális beültetést csinálnak rajta
Na az dúrva lenne!

Még 3 vagy 4 éve a katasztrófavédelem is megkeresett, hogy bizonyos helyzetekben szeretnék a technika segitségét kérni!
Egy triálmotorral gyorsabban és hatékonyabban lehet felkutatást végezni mint akár lóval! Csak azt hitték ha vesznek egy motort akkor már meg van oldva a probléma......egy-két csóka kipróbálta és rájöttek, hogy ez nem egyszerű!

Amúgy nyugaton sok helyen alkalmaznak triálosokat (vagy legalább olyan triálosokat akik magabiztosan terelgetik a kiskecskéket) eltünt, elkóborolt személyek felkutatásában, mivel extrém területek átvizsgálását gyorsabban el lehet végezni mint lóval, quad-al, gyalog és olcsóbb mint egy helikopáter!
visszament a légióba
majd lehatároljuk a gázkart
lehet öngyilkos lett.......akkor van ilyen
hogy tanuljunk valamit
de nagyon erős a motorja