Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már miért megy az 90-et végre?

Amúgy az Én drágám sem meg 100-nál többet! Nem az a lényeg! Mégis leszopattam már 2 ütemű meg 4 ütemű nagy arc csávókat!

Röhögött mind, hogy mit akarok Én űazzal a biciklivel amikor meg kihívtam őket egy gyorsulásos terep versenyre akkor meg csak a seggemet nézték! Mert az a bicikli bezony 6-ikban is elindul és csak kapaszkodni kell!

Nem az erő és a sebesség a lényeg!
Nálunk is van 1-2 fun itt Mészi zsolt és barátai.
na !
igazi gas-gas téma!
rmz 250 csak 90km/h megy végre?és ha más lánckerék?amúgy jó gép!Persze gas-gas után bár én nem ismerem.csak képekről.
Hali.
Mi nem.
HII!
isztokvazee
!
Pedig elvileg erősebb mint a sör.
120decibelt mértek.
Nekem mingyá elfogy a bélisz!

Hát ez tényleg női ital, majdnem lement az egy öveg aztán olyan mintha kólát ittam volna!
ÁÁÁÁÁÁÁ, motorhangerő verseny? Kíííííírályság!
Hajdúböszörményben lesz az első idei bemutatóm március első hétvégéjén és ott egy fiatal srácnak van is egy EC 300-a!

De megyek nyáron is a Traktorpulling-ra is! Tavaly ott kétszer voltam!

Ezek ott készültek!
Na marad még valaki?Bontsam az uccsó sörikét?
Ez meg Csongrádon készűlt.
Na megint azon gondolkodom.......................................
Listában benne van és még ott van szelid is!

Ja a tökgyilkos kép az pont szeliden készült! Hartmann Zéé a Rocközön műsorvezetője (amúgy a speaker-em a bemutatókon) az áldozat! Szegényke! Hö-hö
nyíregyházán nem szoktatok bemutatózni?
bár én még nem hallottam róla
amugy azt néztem hogy itt tudomásom szerint nincs Gasgas márkaképviselet (szívesen megnézném az EC300 at élőben nagyon bejön)
pedig lehet nem lenne rossz
Debrecenben van?
Vagy hogy lássa a hátsóját hogy kitűrűlte-e rendesen.
Hát ha csinyálod Csongrádon valszinű talizunk.
Hát bazdki, Én még ilyen nem pipáltam.........folyamatosan azon agyalok, hogy mi a lófasznak rakta fel azt a tükröt?

Ilyen egy beteg embereket?

Azt nézte, hogy milyen feje van miközben szarik vagy mi?
Hát még nem tom!

Sokmindent meg kell még beszélnünk a szponzorral!

A másik szponzor meg számit rám, igy majd elválik! Idénre már megvan 30 bemutatóra a szerződésem a RádioCafe-val, de nem tudom, hogy el tudok-e jutni! Szeretnék! nagyon, az biztos, csak most pár dolgot elkúrtam, nem kicsit.....nagyon!
Na Jani ne nézd magad tovább a budin a tükőrben.
csak egy r2 olajat
meg láncsprayt találtam a szobámban
most igyam meg a motorm elől
inkább neki adom
Szeva csoki faló.
Bemutatózni se mész az idén?