Amúgy az Én drágám sem meg 100-nál többet! Nem az a lényeg! Mégis leszopattam már 2 ütemű meg 4 ütemű nagy arc csávókat!
Röhögött mind, hogy mit akarok Én űazzal a biciklivel amikor meg kihívtam őket egy gyorsulásos terep versenyre akkor meg csak a seggemet nézték! Mert az a bicikli bezony 6-ikban is elindul és csak kapaszkodni kell!
nyíregyházán nem szoktatok bemutatózni?
bár én még nem hallottam róla
amugy azt néztem hogy itt tudomásom szerint nincs Gasgas márkaképviselet (szívesen megnézném az EC300 at élőben nagyon bejön)
pedig lehet nem lenne rossz
Debrecenben van?
A másik szponzor meg számit rám, igy majd elválik! Idénre már megvan 30 bemutatóra a szerződésem a RádioCafe-val, de nem tudom, hogy el tudok-e jutni! Szeretnék! nagyon, az biztos, csak most pár dolgot elkúrtam, nem kicsit.....nagyon!
Amúgy az Én drágám sem meg 100-nál többet! Nem az a lényeg! Mégis leszopattam már 2 ütemű meg 4 ütemű nagy arc csávókat!
Röhögött mind, hogy mit akarok Én űazzal a biciklivel amikor meg kihívtam őket egy gyorsulásos terep versenyre akkor meg csak a seggemet nézték! Mert az a bicikli bezony 6-ikban is elindul és csak kapaszkodni kell!
Nem az erő és a sebesség a lényeg!