Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azonnal tőrőjjjje ki magát!
tessék belépni másik name-vel!
aztamindenit!
Szikra = skYro
csak lusta vagyok belépni a másikkal
A fény, illetve világítás alapfeltétele annak, hogy környezetünket érzékelni tudjuk. Csak így vehetjük észre mindazt, ami körülvesz bennünket. A dolgokat olyannak ismerjük meg, amilyennek a világítás segítségével látjuk. Természetes fényforrásunk a nap. A napfény a mércéje minden mesterséges fényforrás megítélésének. Lakásunkban szintén a nappali fény a döntő, mellette azonban szükség van mesterséges világításra is. A világításnak a lakásban végzett állandó és alkalomszerű tevékenységeket egyaránt kell szolgálnia. A világítótestek formája, a bennük lévő fényforrások fényének erőssége, színárnyalata és ennek összefüggése a berendezés színeivel, együttesen járul hozzá megfelelő látási körülményeinkhez, vagy annak ellenkezőjét eredményezheti. Gyakran túlzottan takarékoskodunk a világítással, holott a világítás egyben berendezési eszköz. A jól megválasztott és elhelyezett világítás megnyugtat és pihentet. Barátságos légkört ad étkezéskor, családi együttléteknél vagy beszélgetéseknél. Hozzájárul kikapcsolódásunkhoz egy nehéz munkanap után, segíti a koncentrálást a szellemi munkánál, és lehetővé teszi, hogy a kétkezi munkát is könnyebben és gyorsan végezhessük. Amíg a természetes fényt a lakásban az ablakok mérete és elhelyezkedése határozza meg, a mesterséges világítás már szinte teljes egészében tőlünk függ.
A fény, illetve világítás alapfeltétele annak, hogy környezetünket érzékelni tudjuk. Csak így vehetjük észre mindazt, ami körülvesz bennünket. A dolgokat olyannak ismerjük meg, amilyennek a világítás segítségével látjuk. Természetes fényforrásunk a nap. A napfény a mércéje minden mesterséges fényforrás megítélésének.

Órai munka
Grrr....ebben a topikban mindig van valaki...pedig azt hittem, első leszek...
Új fiú?
Szevasz!
Ezüstös jó reggelt
Esetleg ARANY?
jó lehetett
Miskolc mindig a kedvenc helyem volt és lesz!

De jó kis sörök vannak ott.........és milyen fasza haverok......
A Blues Company természetesen Blöró bácsival, a nyelvnyújtogatós a Zolikám (manager) és a GasGas kölök!

Ja, király volt az este........később velük nyomtuk a szinpadon a bulit végig mint V.I.P vendég!

Egy nap történései képekben!

Kis nosztalgia!
Ahoz képest szép lett!
A genetika csodái! ! !
Holnap elviszem
Ja, találtam egy képet ahol Klárika szüleivel és családjával vagyok együtt!
Ja!
És héliummal tankolja!
Húúúúú, repülős Klárika? Majd együtt szállunk el a drágával!
Rászoktatta a fűre amióta nem láttad!
Így is kell?
Dávid!

Klárikát nincs kedved átküldeni nyaralni hozzám! Hiányzik a kis huncut!
mivan öregasszony?
Cső sikker.
a szép lassú
amugy Üdvözlégy(vagy szúnyog ) mindenkinek
Ez most melyik a lassú vagy a szép?
Majd próbálok lassan és szépen írni. . .

azé nem a legkisebb
ne írjatok ilyen sokat mert nem tudok gyorsan olvasni!