Miskolcon van egy Belga söröző! Amikor bemutatókat tartok ott akkor a söröző tulajának a panziójában (Lávay Villa-ez itt a reklám helye) szoktam szállást kapni és mindig áthiv, hogy küstoljuk végig a 60 valahányféle eredezi Belga sört! Na aaaaaaaazzz nagyon ott van a szeren! Állitólag valahol itt Pesten is van a tulajnak egy ilyen Belga sörözője!
Hát azt még nem, pedig pár fajta már lecsusszant a torkomon! nagyon válogatós vagyok sör ügyben, csak az igazi és értékes (nem árban hanem izben) söröket szeretem! De azokért rajongok! Nincs is annál jobb mint egy 4 órás verseny végén leguritani egy korsó fincsi nedűt........simán lecsusszan.......és volt már rá példa az osztrákoknál, hogy még verseny közben is nyomtuk, nem csak mi hanem a sógorok is!
Ők kicsit másként értékelik a sör és a jókedv fogalmát!
Nem vagyok egy nagy sörös (igazából jobban fedné az igazságot ha azt mondanám hogy utálom mint a szart ), de ha véletlenül belebotlok, feltétlenül megkóstolom majd...
Hát nem tudom, hogy ismeritek-e de a hazai nedük közül nekem a Bárth nagyon bejött, csak nem sok helyen lehet kapni! Nincs benne semmi tartósitószer igy csak 4 napig áll el, ezért nem szeretik a boltok!
Pedig nagyon ott van! Császártöltésen van a készitőüzem!
pill
Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Ők kicsit másként értékelik a sör és a jókedv fogalmát!
Pedig nagyon ott van! Császártöltésen van a készitőüzem!
Nagyon fini, ajánlom mindenkinek!
Én inkább nyomatok egy pohár MÁRKA málnát
Ja, amúgy szia!
Gúd nájt!