Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na én nem tudnám végig kostolni.
igaz ez holland sör
Császártöltésen voltam már berúgni de ott bort íttunk ja és kimaradáson voltunk a laktanyából.
na a fűves sör ismerem van is róla képem asszem
pill
Miskolcon van egy Belga söröző! Amikor bemutatókat tartok ott akkor a söröző tulajának a panziójában (Lávay Villa-ez itt a reklám helye) szoktam szállást kapni és mindig áthiv, hogy küstoljuk végig a 60 valahányféle eredezi Belga sört! Na aaaaaaaazzz nagyon ott van a szeren! Állitólag valahol itt Pesten is van a tulajnak egy ilyen Belga sörözője!

Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Hát azt még nem, pedig pár fajta már lecsusszant a torkomon! nagyon válogatós vagyok sör ügyben, csak az igazi és értékes (nem árban hanem izben) söröket szeretem! De azokért rajongok! Nincs is annál jobb mint egy 4 órás verseny végén leguritani egy korsó fincsi nedűt........simán lecsusszan.......és volt már rá példa az osztrákoknál, hogy még verseny közben is nyomtuk, nem csak mi hanem a sógorok is!

Ők kicsit másként értékelik a sör és a jókedv fogalmát!
én sörös vagyok. hol is van ez? talán ennyire még megy a motorom hogy megpróbáljak eljutni oda..
jól van ha kell akivel találkozom annak oda adom legalább nem romlik meg a hütőben ....
Nem vagyok egy nagy sörös (igazából jobban fedné az igazságot ha azt mondanám hogy utálom mint a szart ), de ha véletlenül belebotlok, feltétlenül megkóstolom majd...
Hát nem tudom, hogy ismeritek-e de a hazai nedük közül nekem a Bárth nagyon bejött, csak nem sok helyen lehet kapni! Nincs benne semmi tartósitószer igy csak 4 napig áll el, ezért nem szeretik a boltok!

Pedig nagyon ott van! Császártöltésen van a készitőüzem!

Nagyon fini, ajánlom mindenkinek!
Osztrákoknál láttad már a fűves sört Jani?
Leffe Criek - kóstold meg.....isteni nedűűűűűű
magyar ember magyar sör.
Jöhet! Semmi jónak nem vagyok az elrontója.........majd Én összeismerkedek a kis édessel! nyami-nyami
több a psota költ. mint a sör
Miket meg nem isztok...
Én inkább nyomatok egy pohár MÁRKA málnát

Ja, amúgy szia!
küggyed ide.
én most kaptam vmi francia sört egyik kamionos ismi hozzta .... bár nem tudom minek mikor utálom a sört
tényleg az lemaradt
Fincsi belga meggysör..........hmmmm......
Szia! Igen köszi!
kávé
van rumosdió, ananász, vanilia, tutti frutti
Na mentem,már itt rázza láncait a zállat
Gúd nájt!
énisénisénis