Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia/sziasztok!

Igen én voltam Vforce, csak elfelejtettem a jelszavam, és másikat kellett csinálnom, na ez mindegy. Szóval, igen, elég sokat használtam aszfalton a motort, de mint már emlitettem a munkába járás miatt, mivel beszart az autom is akkor, ezért kellett gumit cserélnem, s befogni mindennapos használatra. Pénz beszél, kutya ugat. Terepen is használtam, csak meguntam a haza tologatást, az erdőből, Mindegy egy szónak is száz a vége, nekem bajom, származott ebből a márkából, és ezért vannak negatív dumáim ezzel kapcsolatban, de ha jok lennének, akkor isteniteném mindenhol, ahogy ti is teszitek, de én nemtudom ezt megtenni! Sajnálom egyrészt! Átbaszva érzem magam még mindig, de ez egyéni problémám... A válasz arra, hogy hogyan tudok megvenni egy zsír uj GasGas-t, vagy egyéb márkát? Hm... nyitott szemmel kell járni, dolgozni kell, sokat, és jó helyen, ja és nem alkatrészre költeni a lóvét! Ez nálam meg van, és köszönöm is szépen ennek a nehéz életnek, hogy megtudom tenni. Nem szeretnék hisztériát kiváltani, holmi gyerekes irogatással, de végül is, ugysem írok ide többet, inkább megyek és dolgozom, mert szeretnék még egy motort venni.

Sziasztok!
Jok legyetek!
hogy tanulni kéne meg ilyenek...
Miért is nem engednek mocizni?
aham , ezért volt jó amíg nem itthon laktam
Semmi kilátás
mocizásra nemtudom Apa most haknis lett hogy nem enged sehova de remélem meg enyhül
Kötelező család látogatás hétvégén?
Veled? Csajok, moci stb....?
Szió!

Köszike megvagyok! Egyre jobban mióta süt a napocska.
Már mennék nagyon, de hétvégén kötelező program van sajna.
Hali
miújság?
Ismét Szióka Mindenkinek!
nyomd be a gravitáció gombot!
Köszi a gyors választ!
Eszemben sincs! ! !
Andris!
Mikor lesz a zalaegerszegi kiruccanás?
Kik mennének?
bekaphatjátok!
Köszönöm! Mint a fotós!
Bár aki használja, elég gyengén muzsikál! ! ! !
Viszont a fotós! Az jó munkát végzett! ! !
Igen ez a motor nagyon szar.....utcán nem mertem próbálni, de terepen is csak iylen szar :
Ha nem te vagy Vforce, akkor természetesen vedd semmisnek az előbbi kis monológomat.....
Bocs Mátééé!Ezek szerint te vagy az a ,(mi is volt a neved?)VForce,akinél a 300-as nem mükődött! ,Érdekes,azota rengeteg ember nyuzza azt a gépet és valami miatt nem akar elromlani!Lehet,hogy mégis te voltál a fasz?!
Szia Matee!
Nézd, én csak akkor szoktam szurkálódni, ha SZEMÉLYESEN meggyőződtem valamiről/valakiről hogy nem jó...
Hogy tudd, te azért lettél "leszólva", mert egy 2T endurót közúton használtál (állítólag szinte csak ott), amit természetesen követett egy pár/csomó meghibásodás....
Mindenki tudja hogy egy 2T nem utcára való, legalábbis tartósan nem.
Ez még talán nem is lenne baj, de ha az embernek gondjai vannak EGY darab motorral, még nem biztos hogy a MÁRKA szar....ez még mindig nem gond...a baj az hogyha valakinek EGY darab motorral baja van, még nem kezdi el minden lehetséges helyen ócsárolni a MÁRKÁT.
Te ezt tetted, ezért kaptál és azóta is kapsz a fejedre....
Nekem is voltak gondjaim a 450-emmel, de ettől még nem mondom hogy a GasGas szar.
Ellenben volt egy 2000-es évjáratú 250-esem, az szuper volt.2 évig ment olyan dugóval és hengerrel, amit szarul újítottak fel, egyszer megragadt a dugó, egyszer pedig elfoirrt a hűtővíz....mégis ment, megy azóta is.
Még egy utolsó gondolat (nem tartozik rám, de mégis érdekelne): ha valaki olyan csóró hogy soft enduró gumikat tesz rá és azzal jár melózni, akkor hogy van pénze új GasGas-t venni?
Mert én TÉNYLEG csóró vagyok, és sokszor még benzinre sincs pénzem...érdekelne hogy hogyan vehetnék egy új motort?
Üdv,
András
Vforce ?
Sziasztok!
Hogy vagytok? Egy jó idelye nem voltam fent ezen az oldalon, és ahogy most átnézegettem a fórumot, meg ugy az egészet...hm... zaljanak az események rendesen! Boncteremben is egy kicsit meg vagyok emlitve, na de sebaj, ne ítélkezzen az felettem aki még nem látta mit teljesítek a motoron(szakavatatlan kéz...:-) Igen az, mert csóri gyerek utcai gumit tett rá, mivel avval járt dolgozni... Na mindegy srácok, semmi baj! Nem fényesitem a márka seggét, és én már nem értek a témához... :-) Csak valamit szeretnék kapni ennyi pénzért, megbízhatóságot, ami nincs!

U.i.: Addig jár a korsó a kutra, míg el nem törik! /akinek nem inge, ne vegye magára/ Ha már szurkálodunk/szurkálodtunk, akkor tudok ám én is! :-)
Sziasztok!
Nálunk is süt a napocska!
Legalább napos!