Sony vegas 10-ben csinálom a videókat.
Ott a projekt médiába beimportálod az összes fotót, Utána options--preferences--editing fül
ott találsz egy olyat h "New still image lenght" és annak az értékét módosítod olyan 0,070 körüli értékre kb... Ennek az lesz az eredménye hogy egy kép kb ~4fps értékig lesz látható ami elég jó "mozgást" fog adni. Utána kijelölöd az összes fotót és behúzod a timeline-ba. Innentől már ugy szerkeszted a videósávot ahogy akaod!
Mondom: nevezd át az elsö fotót 0000.jpg-re, a következö legyen 0001 (és igy tovább, egyesével növekedjen) és szekvenciális file-ként importáld be. Ennél egyszerübb nincs.
hali
Igen tudom, h te csináltad meg olvastam a kommenteket is, milyen szerkesztővel, géppel készült a videó. A probléma viszont az h nem tudom, hol kell beállítani a képváltást, azt tudom, h a kép "húzogatásával" lehet állítani de majd 500 kép esetén ez körülményes volna.
bár tény, hogy Zema egész élete során azért küzd, hogy a génjeit továbbörökítse, hidd el, nem fogod a fórumról megtudni, hogy én vagyok-e az a nőstény, akiben ő elhullatja a magját..
Ott a projekt médiába beimportálod az összes fotót, Utána options--preferences--editing fül
ott találsz egy olyat h "New still image lenght" és annak az értékét módosítod olyan 0,070 körüli értékre kb... Ennek az lesz az eredménye hogy egy kép kb ~4fps értékig lesz látható ami elég jó "mozgást" fog adni. Utána kijelölöd az összes fotót és behúzod a timeline-ba. Innentől már ugy szerkeszted a videósávot ahogy akaod!