Az első, gombás képed tetszik, visszaadja a természetet. A második jobb is lehetne, csak ki kéne egyenesíteni (dől jobbra) és én kicsit panorámaképesebbet kroppolnék belőle, az jobban a napsütötte részre húzná a figyelmet.
Nem bántásból, de a családi albumba készült fotókat ne tegyétek már fel ide! Pláne ne dátummal!
Vagy akkor legalább legyen benne valami. De ez a kép pont semmi.
Tipikus facebook kép, amit mobillal szoktak csinálni, hogy "nini, itt, meg itt is voltam, benne állok a képben". De még abból is a kevésbé ötletes fajta, belóg egy autó fele, zavaró a villanyvezeték és az oszlop, hiányzik a pálma teteje és az egész hely olyan semmilyen, átlagos, tucatpálmafás utcarészlet.
Üdv! Van e valakinek tapasztalata a Nikon Coolpix AW100 -al ? Nemrég kaptam egy ilyen gépet viszont szerintem nem igazán tudom kezelni. Vannak képek amik nagyon jól sikerülnek viszont van elég sok kuka is... Szívesen olvasnék bármilyen jó tanácsot a géppel kapcsolatban!
Vagy akkor legalább legyen benne valami. De ez a kép pont semmi.
Tipikus facebook kép, amit mobillal szoktak csinálni, hogy "nini, itt, meg itt is voltam, benne állok a képben". De még abból is a kevésbé ötletes fajta, belóg egy autó fele, zavaró a villanyvezeték és az oszlop, hiányzik a pálma teteje és az egész hely olyan semmilyen, átlagos, tucatpálmafás utcarészlet.
Vélemény? milyne irányba kéne elindulni a szerkesztéssel?