Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem ő PROFI. Már ha érted...
nem jófajta szúnyogok, mert a véred szívják. Bezzeg alsónémedi felé
csak fizetős.
na, nekem meg vacsi.
A másik fórumon komoly a bojlertesűnek nevezett makkraéhes..
Anyád szúnyogok (Jancsó f.) is
Érdeklődőkkel foglalkozok éppen.
hi, semmi, szopoka van, hianyzika motorozas de kurvara .... van blogunk, majd privatban elkuldom a cimet, oszt lathatod mi a kotta.
Meg mostam hab testem, azt bealukáltatok?
Csáó,hát veled mi a stájsz?
HagaNrg!
Most nézem, hogy fent van a honlapon is a Fly F-16 2010 az Universalnál.Ha akarod, próbálhatod.
Üdv mindenki. Meglátogattam ma kekrika tatát jó buliból maradtunk ki de majd legközelebb bepótoljuk.
quad az mas teszta, mert ezek a fatokuek kocsikent regisztraljak, mivel 4 kereke van, kocsiba meg nem kell buko ...
oxford street itt is van readingben, a feketeboruek eloszeretettel randaliroznak itt is quad-dal, meg ugy latom a pitbullnak alcazott staffordshire terrier a divat, amit otthon mar 15 eve lement ....
de mit varsz azoktol, akiknel az anyos vezet, ehhehehe
mocik dragak .... mar amelyik er is valamit.
Terepen lehet, hogy lelőnek, de lazán bemehetsz London kellős közepébe is akár rendszám nélküli quaddal is, nem nagyon fognak leszúrni. (én láttam ilyet, délelőtt még harlemben vagánykodott egy Stewart tesó gyerek, sisak, minden nélkül, egy szál izompólóban, délután meg az Oxford Streeten emelgette a quad elejét a kocsisorok között).
Dehogy motoroztam civilbe voltam...csak a csorgott nekem is...nincs itt semmi cuccom
Hogy motoroztál.
Míg én szartartályt építettem.
Mi? nem látom a válasz errét
Ez azért gonosz dolog volt...
Ki gurultam T.palkonyára és nagy meglepetésemre jó barátaim motoroztak ott:-D
Jó volt bandázni, csak ez a tisza part, rohadt sok duzzog szúnyog:@
Holnap meglesem a nemesbikki pályáját, Briko barim invitálására:-)
Genyó telófon
47-es alkarod lesz :-)
Na végre, beindult a mókuskerék Garfielkém
Ja grat a vizslához
most jöttem meg edzésről..
majdnem 2,5 órát nyomtuk...brutál volt
heti 5 edzés..csak lesz valami eredménye 2 hónap mulva
elveznem, ha lenne mocim ... kikoltoztunk a nagy angliaba, itt meg lelonek ha terepen motorozol ... szal meg megoldast kell talalni, mar rosszul vagyok moci nelkul.
Ha rendelsz jöhet a cucc amiröl beszéltünk,küdesz linket ahol megnézhetem?
Megint a szupercross
Eladó