quad az mas teszta, mert ezek a fatokuek kocsikent regisztraljak, mivel 4 kereke van, kocsiba meg nem kell buko ...
oxford street itt is van readingben, a feketeboruek eloszeretettel randaliroznak itt is quad-dal, meg ugy latom a pitbullnak alcazott staffordshire terrier a divat, amit otthon mar 15 eve lement ....
de mit varsz azoktol, akiknel az anyos vezet, ehhehehe
mocik dragak .... mar amelyik er is valamit.
Terepen lehet, hogy lelőnek, de lazán bemehetsz London kellős közepébe is akár rendszám nélküli quaddal is, nem nagyon fognak leszúrni. (én láttam ilyet, délelőtt még harlemben vagánykodott egy Stewart tesó gyerek, sisak, minden nélkül, egy szál izompólóban, délután meg az Oxford Streeten emelgette a quad elejét a kocsisorok között).
Ki gurultam T.palkonyára és nagy meglepetésemre jó barátaim motoroztak ott:-D
Jó volt bandázni, csak ez a tisza part, rohadt sok duzzog szúnyog:@
Holnap meglesem a nemesbikki pályáját, Briko barim invitálására:-)
elveznem, ha lenne mocim ... kikoltoztunk a nagy angliaba, itt meg lelonek ha terepen motorozol ... szal meg megoldast kell talalni, mar rosszul vagyok moci nelkul.
csak fizetős.
A másik fórumon komoly a bojlertesűnek nevezett makkraéhes..
Most nézem, hogy fent van a honlapon is a Fly F-16 2010 az Universalnál.Ha akarod, próbálhatod.
oxford street itt is van readingben, a feketeboruek eloszeretettel randaliroznak itt is quad-dal, meg ugy latom a pitbullnak alcazott staffordshire terrier a divat, amit otthon mar 15 eve lement ....
de mit varsz azoktol, akiknel az anyos vezet, ehhehehe
mocik dragak .... mar amelyik er is valamit.
Míg én szartartályt építettem.
Jó volt bandázni, csak ez a tisza part, rohadt sok duzzog szúnyog:@
Holnap meglesem a nemesbikki pályáját, Briko barim invitálására:-)
Ja grat a vizslához
majdnem 2,5 órát nyomtuk...brutál volt
heti 5 edzés..csak lesz valami eredménye 2 hónap mulva