Voltam kint párszor "Galus arénában" kutyusommal nézni a mocisokat Valaki mondta is, hogy szívesen megtanít ugrabugrálni mocival
Remélem már nem sokáig leszek néző
Hali...vki tudja esetleg h az Rmz 450 kuplungkosara megegyezik e a 250 esével? K5 ös évj mindkettö..
ha beteszem sebességbe kb már elég nagyot üt ill ha nincs beinditva és sebességbe megmozditom már igen nagy a holtjáték...ez vszinü kosár igaz?
Hmmm.
Csak azért kérdezem mert a SÜNikéknek egyik mocimon se tetszett... azt mondták, hogy aszfalton való rossz tapadás miatt ön és közveszélyes vagyok (Eső után, csúszós úton volt ez... meg több havert is elkapták már hasonlókkal)
Voltam kint párszor "Galus arénában" kutyusommal nézni a mocisokat Valaki mondta is, hogy szívesen megtanít ugrabugrálni mocival
Remélem már nem sokáig leszek néző
ati
látom nincs élet nyakvédő matrica nélkül...
valamit kitalálok....
a FIM-es gumi jelölése zöld csik ránézésre lehet akár ugyan olyan mint egy krossz gumi,
a cross gumi jelölése piros, azzal nem mehetsz kőzuton, de ez rá is van irva.
köszönöm hogy segithettem,
ha beteszem sebességbe kb már elég nagyot üt ill ha nincs beinditva és sebességbe megmozditom már igen nagy a holtjáték...ez vszinü kosár igaz?
Tenk ju megjött a recept reggel ki is váltom.
gyertek ha gondoljátok
Rég voltam erre, főleg endurocross témához nem szoltam hozzá, bár tartalmasat most sem fogok hozzátenni.
Öcsém árulja az RM-jét az alábbi linken, gondoltam beírom ide, hátha nagyobb sikerrel jár. Amúgy 450 körül odaadná, enm amennyiért oda van írva.
http://www.motor.hu/motor_vpag...
Nem érdekel vkit?
Üdv,
Balu
már rég megvan, csak nem tudok még vezetni, és elmenni érte...
7vége...részemről, ha szar idő van akkor itthon ugratok...
Gery nincs valami hír a nyakvédő matricáról?
Vasárnap merre lesz a motorozás?
jöhetsz a galus freestyle aréna & training center -be gyakorolni
A háztól 2 sarokra van a ferihegyi erdő bejárata
Csak azért kérdezem mert a SÜNikéknek egyik mocimon se tetszett... azt mondták, hogy aszfalton való rossz tapadás miatt ön és közveszélyes vagyok (Eső után, csúszós úton volt ez... meg több havert is elkapták már hasonlókkal)
nekem rá van írva, hogy "not for highway use", vagy "road use"
Szabályos bütykös gumival közúton menni?
Na várom az okosságokat