Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért ne süsd meg szegényt az olajozás után
*"Endurocross"

na már írni sem tudok...
Anyám is az étolajat mondta először (mondjuk márkát itt sem mondot Tesco gazdaságos, vagy Venus, esetleg Floriol!? ), úgyhogy hallottam már ezt a megoldást is szerencsére! Csak hát a kórházban úgymond leszarják, hogy szétreped a gyerekek bőre...
Javaslom a topik-cím változtatását:
"Endorocross" helyett --- "Baba - papa percek"

Olyan édik vagytok
...ettől még ideírom, hát ha később... Szóval hordtuk össze-vissza a gyereket mindenféle szakrendelésre, de semmiféle krém/olaj nem segített. A végtagok hajlataiban képes volt úgy kiszáradni a bőre, hogy szinte kirepedezett. Aztán egyszer szerencsénk volt, egy bőrgyógyász prof. helyettesítéssel rendelt. Megnézte (persze a szokásos kérdések, hogy eddig miket használtunk, stb.) és azt mondta nemes egyszerűséggel, hogy mezei egyszerű napraforgó étolajjal kenjük be rendszeresen. Nem akarok mellébeszélni, de kb 1,5 hónap elteltével minden korábbi probléma megoldódott, aztán el is hagytuk a használatát, soha többet nem volt semmi. Nem vicc, amit írtam! csövi
Szeva Nő má a miénk is Ők is jól vannak?
kösz szépen, de úgy néz ki, hogy a patikai olajjal jó lett keverni fogom a benzinbe is, hátha javít a teljesítményen
szeva hogy vagy ?tudsz már szaladgálni
asszony nem monta hogy ne lábatlankodj itthon
Hali! Ha nem hülyülsz, és tényleg a baba bőre száraz, akkor írj vissza és szerintem tudok segíteni (amikor az egyik lányom kicsi volt, akkor nekünk is volt ilyen probléma, de egy nagyon profi orvos - prof. - tanácsa segített).
Később láttam,csak nem figyeltem,azt nemkoptattam az újjam mint most
azok maradtak ki, ahol még nem jártam (a krosszpályán)
Szolnok kimaradt,meg jó sok
Eddig itt voltam (Csolnokon még nem motoroztam, csak nézelődtem, bár ugyanez a helyzet Kőszárheggyel is...)
huuuuu tenyleg tanulmanyoznom kellene szulohazam terkepet , Canadat jobban ismerem
Béla körül? Taksony, Halásztelek, Bugyi, Tököl, Sóskút, Kiskunlacháza, Gyál...
igen nekem is!holnap hivom is az arcot Mxbelanal tarolhatom a mocit nagyon rendes volt es megengete amit ezzuton is koszonok!arra sok palya van nem ?
Amit ajánlottam, kettőt, abból a Yami jobb, de nekem a Suzukid tetszik nagyon. Jól meg kéne nézni
jaaa
koszonom infot
nem az en gepemen irok ezzen van net en csak wifi de ebben a zonaban nem fog be semit es senkit ,
Szeva aztat hogy csinálod?
van msn csak netem sincs .email atkultem koszonom!
szeva, van neked MSN-ed? ha van, rendes77@freemail.hu
Ha nincs, itt a mailem: macesz77@freemail.hu
udv mindenkinek !keme email cimed nem kulted kuldenem adatokat szakvelemenyre