Anyám is az étolajat mondta először (mondjuk márkát itt sem mondot Tesco gazdaságos, vagy Venus, esetleg Floriol!? ), úgyhogy hallottam már ezt a megoldást is szerencsére! Csak hát a kórházban úgymond leszarják, hogy szétreped a gyerekek bőre...
...ettől még ideírom, hát ha később... Szóval hordtuk össze-vissza a gyereket mindenféle szakrendelésre, de semmiféle krém/olaj nem segített. A végtagok hajlataiban képes volt úgy kiszáradni a bőre, hogy szinte kirepedezett. Aztán egyszer szerencsénk volt, egy bőrgyógyász prof. helyettesítéssel rendelt. Megnézte (persze a szokásos kérdések, hogy eddig miket használtunk, stb.) és azt mondta nemes egyszerűséggel, hogy mezei egyszerű napraforgó étolajjal kenjük be rendszeresen. Nem akarok mellébeszélni, de kb 1,5 hónap elteltével minden korábbi probléma megoldódott, aztán el is hagytuk a használatát, soha többet nem volt semmi. Nem vicc, amit írtam! csövi
Hali! Ha nem hülyülsz, és tényleg a baba bőre száraz, akkor írj vissza és szerintem tudok segíteni (amikor az egyik lányom kicsi volt, akkor nekünk is volt ilyen probléma, de egy nagyon profi orvos - prof. - tanácsa segített).
dc shoe bike