Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Utoljára elnézem... Télleg nagy lehet a forgalom abban a helyes "buksikádban", a Lego témát a motorom szerelésére írtam, amiben felajánlottad, hogy besegítesz..
Naszóval összeáll a kép?
ebben az a szép, hogy én állítólag vagyok, de nem nagyon tudom magamat sem követni, hát még a topikot
a LEGOOO a világ egyik legjobb játéka egy ideje megint gondolkodom, hogy kéne venni egy vödörnyit
bocs, hogy nem reagáltam
Klassz... Így figyeled a történéseket?!... Csak a LEGO-s válaszodra reagáltam, utólag, mert 2napig nem voltam.. Eszemben sem volt válasz nélkül hagyni..
Szia
nem tudom ismétlést kérnék
Helloo... Nem jutott el az uccsó üzenetem?
Hallihó ...éppen behajtási engedélyeket vagdosok ,de majd később leszek.
Amúgy mi volt a meghallgatáson?
na mi a helyzet
nem jött még meg az esti műszak vagy mindenki valóságsót néz?
háj
szija
Hello
csőőő
mennyiért adnád el a crfet? meg mesélhetsz róla valamit mert régóta nem beszéltünk..
Oks kössz a segítséget
Hm.
nem tom.
De enyémhez még adták a gyári cuccokat:
dugó, 2 gyűrű klt, 1 csapszeg, összes tömítés szimm nélkül.+néhány fúvóka
meg tán légszűrő
Nem hiszem hogy nagyon állítanának össze szettet gyárban
Még 1 kérdés és békénhagyolak
Mit tartalmaz a gyári felujíttó szett?
az másfajta szelep...
amit fogyaszt az blokké.
Nézz utána, mennyi lehet /darab
ha "rendesen" használták, akkor érdemes lehet vétel után beleszórni 1 garnitúrát
És a szelepekkel mi a helyzet? mert azokat szidják nagyon, amit én néztem annak át van szelepelve az eleje!
Hát, könyv szerint 15 óránként dugó... 7,5 óránként olajcsere
De sokat nem mondhatok róla, mert:
1. nem tudom még gyilkolni, mert csíra vagyok hozzá; bár a gázmarkolatot már körbetekertem rajta
2. elég kevés órás a motorom, hosszú távon ki tudja mi lehet

Az én véleményem ezért ne legyen döntő.
Dulai szerint bot az eleje és tök agresszív, durva a blokkja, pl.

Eddig viszont nagyon tetszik, bár a ktm után a fék és kuplung nem símogatós. Meg a súlya sem 125 2 takt.
Bandi te hogy vagy megelégedve a hondával? néztem magamnak én is 45 üzemóra van benne. 50-nél van nagy szervíz, mit is kell akkor cserélni?
előreszaltó

Nem ártana néha, jobban használnám a mandarint-izé mandínert
Nem teljesen rossz ötlet, bár azzal csak 1 darabig lehet
gyorsulni...
Mesteremberek, kérdés: Néztem ki magamnak 1 rmz-450-est. azt mondta a srác kotyog benne valami azt mondta hogy hajtokraos, lehetséges? Mennyibe fájna ilyen móka Hajtókar duó szelepszárszimering stb?
Szia csikaaa, nu hogy vagy? Látsz már rendesen? Képzeld, Keme es Kakukk motorja után az enyém is megy ahhoz a szerelőhöz, vmi nem stimmel vele, mert alul gyenge
Láfoszt, nem is kell
Majd gyorsulok. leveszem a féket
Arra befizetek Ne kímélj Universallal ilyenekkel ne gyere mert majdnem fele annyié szerzem