Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello jövendőbeli feltételes LEGO-s társam..
Hiába hízelegsz, mostmár nem állok le a tempóemeléssel...
Javaslom a "hófehér csizmában szárnyaló" nevet
Amúgy remélem én is szedek valamit magamra, nem csak a port amikor szájon csúszok
kezdem érezni izomláz jeleit
Valahogy megkéne szabadulnom ettől a nikknévtől.. Muszáj lesz méggyorsabban mennem..
szeva mandarinos rekeszbe bujtatott páncélos,
Szépjónapot a jelenlévőknek, éppen jövő-menőknek, krémnek, törzsgárdatagoknak, kiszeseknek.. Szerencsétlen mandarinos rekesz, mér kell bántani?! Ha harc, hát legyen harc, rendbe teszem a telókat, szerzek új gommát előre is, és még gyorsulok majd.. Van hova..
nem szeretem azt a sorozatot, idiota magamutogato parádézo majmok,
Sajnos még tényleg nincsen saját motorom ... Hogy mikor lesz?...ezt nem tudom még megmondani...sajnos a jelenlegi fizetésemből nem tudom olyan hamar összerakni rá a pénzt,de most vannak terveim,úgyhogy lehet,hogy könnyebben összejön a dolog. ... Hogy milyen motor szeretnék?...Hát valami sport-túra gépet...de márka szerint Hondában gondolkodom.
Nem vagyok válogatós...
JACKASS-ban rántottát hogy csinálták- ismered/láttad?
egy rakat cég van akinél a normál alap árak alacsonyabbak mint a complettes viszont eladoi árak,,,
Ezt nem hiszem, hogy nekem akartad írni de én azt mondom, hogy cseréld ki!
Beléptem simán felhasználónevemmel és jelszavammal!

Szerintem a felhasználó a hibás
Olvastam még valamelyik nap, hogy nincs motorod...mikor lesz? és milyen?
De te nem viszonteladó vagy
az a gond ha beteszem sebességbe neki kell feküdni behúzott kuplungnál hogy megmozdítsam
Én nem is fogom ...majd ha elromlik a főnökeim vesznek újat...én nem jótékonykodok a cégnek.
Amíg működik addíg ne cseréld le..
valami olcsóbb alternatíva
e kő dobnyi,
Eléggé ...szegénykémből már olyan hangok és szagok jönnek,húúúú ....de nincs pénz újra.
Mit lehet tenni a beverődött kuplungkosárral ?
Én lepróbáltam az oldalt de nekem bejön rendesen!
Leterhelted szegénykét!
igyekszem ...csak most várom,hogy a nyomtató kinyomtassa végre azt a laza 250 oldalt.
Fatal error: Cannot use string offset as an array in /webhome/motocomplet/moto-complet.hu/www/includes/functi
ons.php
on line 560