Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja ,lemez vót?akkó bocs
be volt horpadva, meg randán le volt pattogva a festés ...most egy literrel több benya fér bele
Meg így legalább lesz mit összekarcolni újra
Itt süt a nap.Most
én mindíg megyek...még tegnap is
van hogy csak próbálom a szemeteket....
de most beteg leszek lettem....
tegnap autót szereltem esett hátamra az eső és bankot raboltak mögöttem 10 méterre...vicc volt ..aztán ezer rendőr a hátamon....
csak megfáztam mégjobban

pénzt eldugtam
Tankot minek festeni?
Jó hengert belétek is ! Ma végre magyek az öregért. Szép festést kapott a tank A fényezőt azzal riogatom, hogy benevezek a halásztelki enduró versenyre
Jó hergelt mindenki!
Mindig csak rítok Eső hideg,kifele motrotozni
azt néztem vetítették belülről a szemhéjjamra ....már nem hiszek annak se ...egész életemben nem hittem a meteorológusoknak...aztán volt egy pillanat mikor úgy éreztem igen de megint többször leszopattak ....úgyhogy megint bizalmatlan vagyok velük...
A tiédnek kb olyan hangja lehet mint egy rossz betonkeverőnek ott senki sem tud aludni akkor
Mondjuk korgo gyomorral én se nagyon tudok elaludni
Nedves elvégre off
Intézöben van !
Arany! János ez nem a te dumád
Hétvége felé megnő itt a népsűrűség..
Horken ende!
na yóóó reggelt mindenkinek!
HalÁlosan kÖszÖnÖm
egész éjjel Aigner Szilárd klippeket néztél
háááát....nálunk nedvesség van....bár nem látok ki de előbb hallottam az autók kerekének susogását a vizes úton....

kinéztem nem esik....de nedves enyhén az út...9 fok van és sötétszürke az ég...
Ja , csak nem tudok neked kűdeni valamiért nem megy el de, a lényeg a lényeg, hogy jó a telszám és hivatkozz rám nyugodtan, vallasd ki előtte mindenről....kicsit pörög a srác de, az az Ő baja de, kenyvájsz a telókat
Milyen lesz az idő hétvégére, skacok?
Ha ilyen marad, az már jó, nemde?
morgen béláim!
Hi Sanya!
Átment a mail tegnap?
Guten morgen!